Kişilik & Karakter Hiç yokluğa düştünüz mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu aralar aşırı yokluktayım başım dönüyor Güncellemeler+1 yıl Yokluktan kastım sürekli sevenleriniz oldu mu bu hayatta bide istediğiniz zaman sevgili yapabiliyor musunuz 🙃 Hiç yokluğa düştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. yokluk değil ama boşluktayım. yani mutsuzum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1.5 aydır öyleyim 😂 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse hayır düşmedim. 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. ne açıdan yokluk 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Bende öyleyim ama kimin umrunda :D 0 1 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Tamam işte benimde yokluktan kastım bu... Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Yokluktan kastın seks mi 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. en iyisi boş ver kafa rahat 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne açıdan 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. İlk gördüğüne ver 😂 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende 3 9 Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Bekar misin Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Ne zaman Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Konuşabiliriz Yorumla Bulutlaryagmurlar +1 yıl Gel şeker kız kıza konusalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu sorana yardımcı olsaydınız keşke 🤣🤣 Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Ámk 4 tane abazasına bak 😆 bu ülke insanı neden bu kadar avel ámk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende şaşırdım neye bende dediğimi bile bilmiyorlar 😀😀 Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Áptál evlatları yahu Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Yukarıdaki bulutlarlayagmurlarda erkek bu arada kesin bilgi Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. neden yokluktasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yokluk değil ama boşluktayım. yani mutsuzum
Hayır, bir süredir yalnızım
1.5 aydır öyleyim 😂
Dürüst olmak gerekirse hayır düşmedim.
Yokluk modundayım bı sıra
ne açıdan yokluk
Ne yokluğu bu kadar
Neyin yokluğu
Bende öyleyim ama kimin umrunda :D
Tamam işte benimde yokluktan kastım bu...
Yokluktan kastın seks mi
en iyisi boş ver kafa rahat
Hayir
Ne açıdan
İlk gördüğüne ver 😂
Hayır
Bu aralar bnde aynı durumdayım
Kanal bulalım sana
Aç mısın anlamadım
Neyin yokluğu
Bende
Bekar misin