Kişilik & Karakter Sonunu bilmediğin yolda yürür müsün? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen sonu olmayan yolda bile yürüyor insan değil mi, bilmediğin ne ki? 😅 Sonunu bilmediğin yolda yürür müsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yürürüm evet. zaten başka şansımız da yok 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gittiğim yolyol değil ama manzarası güzel. 😂👌🏻 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Manzarayı görücez yolun sonunda 😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Nasıl ne şekilde göreceğiz acaba.. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yolun sonuna geldiğimiz de bakacazzz 😅 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Hadi bakalım öyle olsun 😂 Yorumla
dontmuhattapasko Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl en büyük örneği hayat hayat da sonunu bilmediğimiz bi yol ve herkes bu yolda yürüyor 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sonunu bilmediğimiz çok yol yürüdük ama hepside bir yerde çıkmazmış hep boşa her zaman boşa 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yürünür ama nasıl yürünür o da önemli düşe kalka gitmek sıkıyor insanı ben hep sıkıldım bu yüzden 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Sonunu bilmediğimiz bir yolda değil miyiz zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yürürüm evet. zaten başka şansımız da yok
Gittiğim yol
yol değil
ama manzarası
güzel. 😂👌🏻
Manzarayı görücez yolun sonunda 😂
Nasıl ne şekilde göreceğiz acaba.. 😂
Yolun sonuna geldiğimiz de bakacazzz 😅
Hadi bakalım öyle olsun 😂
en büyük örneği hayat hayat da sonunu bilmediğimiz bi yol ve herkes bu yolda yürüyor
Sonunu bilmediğimiz çok yol yürüdük ama hepside bir yerde çıkmazmış hep boşa her zaman boşa 🤷🏻♂️
hayat yolunda yürüyoruz ya jsj
yürünür ama nasıl yürünür o da önemli düşe kalka gitmek sıkıyor insanı ben hep sıkıldım bu yüzden
Sonunu bilmediğimiz bir yolda değil miyiz zaten