Öksüz ve yetim bir çocuk bir ailem olsaydı çok mutlu olurdum diyebilir ama ailesi olan pek çok çocuk mutsuzdur.
Afrika’daki bir çocuk cep telefonu ve interneti olsa sevinçten havalara uçacağını düşünür ama Türkiye’de bunlara sahip olan pek çok insan mutsuzdur.
Hiç sevgilisi olmayan bir kişi bir sevgilisi olsa dünyaların onun olacağını düşünse de sevgilisi olan pek çok çift mutsuzdur.
Kısacası sizin çok istediğiniz maddi manevi ne varsa ona sahip olduğu halde mutsuz olan milyonlar vardır.
O halde mutluluk arayışı boşuna bir çaba mıdır?
Afrika’daki bir çocuk cep telefonu ve interneti olsa sevinçten havalara uçacağını düşünür ama Türkiye’de bunlara sahip olan pek çok insan mutsuzdur.
Hiç sevgilisi olmayan bir kişi bir sevgilisi olsa dünyaların onun olacağını düşünse de sevgilisi olan pek çok çift mutsuzdur.
Kısacası sizin çok istediğiniz maddi manevi ne varsa ona sahip olduğu halde mutsuz olan milyonlar vardır.
O halde mutluluk arayışı boşuna bir çaba mıdır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mutluluk bence huzur
Anda kalıp orada mutlu olabilmek bana göre. Daha içsel bir durum. Ne olursak olalım birilerine göre hala daha iyi durumdayız.
Açarsak mutluluğu dışarıda değil içimizde aramalıyız, kendimizle baş başa kaldığımızda mutlu olamıyorsak başka hiçbir koşul bizi mutlu edemez mi demek lazım?
Ben böyle düşünüyorum. Kendi başına mutlu olamayan insan, elde ettikleriyle de mutlu olamaz. Evet hayal kurmak insanı mutlu edebilir ama onu elde ettiğimiz anda bir heves bir arzu olduğunu anlıyor başka şeylerin hayalini kuruyoruz. Döngü halinde mutluluk arayışı devam ediyor ama bir sonuca varmıyor. Kendiyle mutlu olabilen insan anda kalır ve bu döngüden, arayıştan kurtulur.
Şu ana kadar ki en doğru cevap 👍
Fikrinizi duymak isterim? Sizce cevap nedir?
Bana göre de böyle bir şey. Sorguluyorum sadece mutluluğun sırrını çözmüş değilim
Kimileri mutlu halde yaşayıp sorgulamadan gelip geçiyor, kimi bir ömür arayışla. Biz de nasibimize düşeni alıyoruz. İyi geceler dilerim.
Teşekkür ederim iyi geceler
Mutlu olmam için sanırım geçmişimi unutmam lazım
Geçmişini unutursan sen sen olur musun yoksa başkası mı olursun? Mutlu olmak için başkası olman mı lazım?
Geçmişimi unutan ben genç ben olurum o kadar. 15 yaşında da ben bendim
15 yaşındaki sen mevcut hayatını seçtiyse yine aynı şeylerin benzerlerini seçmez mi?
Seçimle alakalı durumlar değil
Mevcut mutsuzluklarından kurtulurdun belki ama mutlu olurdum diyemezsin.
Senin o halinde olan şu an pek çok kişi vardır bu sitede sorsak mutsuzluktan geberiyorum derler
hayatımdan stresi çıkarırsak sanırım mutlu olurum
Hayatında sıfır stres olduğu halde mutsuz olan insanlar da var
stresi olmayan insan yok ki
Çok var sessiz sakin doğa ile başbaşa yaşıyor ama bu sefer de can sıkıntısından mutsuz olabiliyor
emin ol ölüm gibi stres herkes de var
Mutluluk dediğin bana el gibi
Bir kaç gün misafir sonra gidiyor
Kaçmak en kolayı kalıp sorunu çözene kadar mücadele etmek lazım bir gün hepimiz gidicez zaten