Bende zıp zıp kırlarda zıplasam biraz daha fazla mutlu olurdum. 😄 Sizde durum nedir?

Bende zıp zıp kırlarda zıplasam biraz daha fazla mutlu olurdum. 😄 Sizde durum nedir?
Mutluluk mutsuzluk çok fazla ünlü kavramlar olduğuna inanmıyorum mutluluk kadar mutsuzluk da önemli
Gece kadar sabahta öyle sabaha kadarGede
Ama huzur var huzur önemli işte huzurlu olup huzur ver olayo önemli
Mutluluktan mutsuzlukta bağımsız
Mutluluk bence geçmişteki olaylara takılmadan onlardan ders çıkarmak, şu an için ise elindekilerin değerini bilmek, şükretmek ve gelecekle ilgili pozitif düşünebilmektir.
Çok güzel bir anlatım. 😊🌸
Cevap
16Cevap
Mutluluk bence aşkı bulmak yani sevilmektir
En büyük mutluluk bence de. 🙂 Bende demek ki kendimi sevdiğim için mutluyum. 😄
Yatağa vicdanın rahat giriyorsan. Mutlusundur.
Bence mutluluk sahip olduklarından memnun olmaktır huzurlu olmaktır… bende biraz’da olsa var şükredyorum halime
Evet çok güzel. 🙂🌸
🌸
Sahip olduklarınla yetinme sanatıdır. Beklenti oldukça, mutluluk azalır.
👏🙂
@Cemeren__ Burada bana mı söylediniz bunu tam anlayamadım ama şöyle anlatayım size, yaşınız henüz çok genç ve yanlış düşündüğünüzü fark etmeyebilirsiniz yargılamak hakkım değil zaten. Bu saydıklarınız erkek yerine konulacak özellikler değil, bu tarz adamları adam yerine koyuyorlar diye bir şey yok. Ama hayatınızda illa güzel düşünceli sizinle aşk yaşamak isteyecek kadınlar olacaktır, acele etmelik bir durum yok bana kalırsa. Önce düşünceleriniz değişmeli ki hayatınıza doğru dürüst insanları çekebilesiniz. Umarım demek istediklerimi güzel açıklayabildim. 😊
@Cemeren__ Hahah elbette biliyorum öyle kızlar, kadınlar da var onların doğru olduklarını kabul ettirmez bu değil mi? Bu tarz kişilerle günler geçmez eğer gerçekten sevgiyi arıyorsanız. Ben asla o tarz saydığınız özellikler cazip gelmez, gençlik erkeklikle alakalı bir şey değildir, ve sizi erkek yerine koymuyor değilim. Çok fazla kendini karamsar düşüncelerle kaplamışsınız biraz keyfinize bakın her şey oluruna varır. Ne demek rica ederim. 🌸
@Cemeren__ ha şöyle ya 😄😄 rica ederim sizde musmutlu yaşayın her şey bizim sihirli ellerimizde. 😄🥳 😊
Mutluluk hayattan tam anlamıyla tat almaktır, çok şükür yok değil 😊
😊😊
Elimdekine sahip olmak, sıkıca sarılmak ve güzel olan benim değil benim olan guzeldri diyebilmektir
Mutluluk , anın tadını çıkarabilmektir. Olumlu durumun şükrüne olumsuz durumun tecrübesine tutunup yola devam etmektir.
Oktay Rifat'ın da dediği gibi. Mutluluk bir çimendir bastığın yerde biter.
Gerçek mutluluk bence sevilme hissinde saklı
Mutluk çok güzel ama bende şu an mutluk yok mutluluk enerjim az
Kötü şeyden sonra iyi Şeyin gelmesi dir. Önemli olan keyiftir. Huzurun bi tık üstü
Biri vardı çok sevdiğim sonra bi anda değişti diri yandım sonra aldattı şimdi napiyo bilmiyorum ama tamamen soğudum kendimle gayet mutluyumm hadi ordan basmanız gerekirse basın, basın ben arkanızdayım
Her şeyden mutluluk çıkarırdım ben, sömürdüler.
O zaman onlar mutsuz olmaya devam etsinler bu mutluluğu engel değil ki. 🙂🙂
Bilmiyorum dile kolay sanırım. Şimdi istesem de o eksiden güldüğüm eğlendiğim şeylere gülemem.
Yenilerini bulun sizde. Bizzat kendimden tecrübe olduğumdan dile kolay değil. Eyleme de kolay. 😄
Mutluluk bir varış değil yolculuktur.
Kesinlikle. 🌸
Tüm sevinçlerim mutluluk her sevinmem mutluluk
Vay be 👏😄
Bilmiyorum çözemedim bu soruyu
😶😄
Mutlu olmam için kırda ziplamaya gerek yok ki 😂😂
Doğru, ben mutluyum zaten. 😄😄
Teşekkür ederim, seninde. 😃🌸
Evet bende vr mutluyum cok sukur
Yaşasın mutluluk. 😃😄🥳
Mutluluk ayran ile döneri aynı anda bitirmektir