İçimden bir şey yapasım gelmiyor sosyal medyaya girmek istemiyorum yaşamaktan zevk almıyorum sorunum nedir bilmiyorum ama hep böyleyim sadece süresiz bir uykuya dalmak istiyorum bir daha uyanmamak üzere. Ve hep böyleyim sürekli bu döngü içindeyim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kırgınsınız demek ki. Sizi inciten olayı, insanı bulup aşmanız lazım. Sonrasında yaşam enerjiniz kendinize gelir zaten
Kırgın değilim ben sürekli bu evreye girip çıkıyorum.
O halde hiçbir şey yapmayın, ama sadece düşünün ve hatta belki yazmak size iyi gelir.
Kelime karmaşası yapmışsın anlamadım.
İçinizden yapmak gelmiyorsa yapmayın diyorum, bu halde olmanıza neyin sebep olduğunu, ya da neden böyle olduğunuzu düşünün diyorum bunları bir kağıda yazarak daha iyi hissedebilirsiniz bana çok iyi gelen bir yöntemdir.
Çözebileceğiniz bir şey mi peki, belki sadece bir süre beklerseniz kendiliğinden geçecektir.
Bazen geçiyor ama bu sürekli oluyor psikolojik olduğunu biliyorum ama tedavide görmüyorum. Bazende ö*lüp gitmek istiyorum.
Yani sizin tercihiniz bu yönde. O halde bizim elimizden hiçbir şey gelmez.
Evet gelmez hiç arkadaşım yok buraya yazmak istedim. Sağolun sizlerde cevap verdiniz.
Gerçekten çok üzüldüm, keşke birazcık sizde bu hali geçmirmek için elimden bir şey gelmiş olsaydı, biliyorum ki söylediklerim anlamsız gelecek o yüzden fazla bir şey diyemiyorum. Sizi anlıyorum ve yalnız değilsiniz, inanın ki gerçekten değerlisiniz hemde çok. Dilersen yazabilirsin bana ben dilediğince sohbet eder, edebildiğim kadar yardım ederim belki ileride arkadaş bile oluruz yeter ki ufacık bir etki olsun hayatınızda. Çok içten olduğumu lütfen bilin, ve söylediklerim teselli değil büsbütün gerçeklerdi. Samimiyetime inanın lütfen.
Çok teşekkür ederim 21 yaşındayım sizin için uygunsa yazabilirim. Birde burayı çok kullanmıyorum eğer kullanmadığınız bir Instagram hesabınız varsa ordanda yazabilirim yoksa hiç sıkıntı değil.
Tabii inseygram hesabım "1millkyway" dilediğiniz kadar dinlerim buyurun yazın.
Teşekkür ederim yazdım o benim.
Rica ederim 🌸
Belki de yalnizliktandir. Ruhun yalnizdir
Evet zaten yalnızım hiç arkadaşım yok
Kendine iyi gelecek şeyler yapsan belki bu his ortadan kaybolur. Mesela yürüyüş yapmak veya sevdiğin herhangi bir işi yapmak
Benim gibi yalnız mısın
Sorunda bu ya hiçbir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor
Çevrem ne kadar dolu olsa da yalnizim
Benim çevremde boş arayan soran kimse yok geçen günlerde bir kac kisiyi aradım cevap vermediler geri dönmeyi bırak mesaj bile atmadılar kimse için değerli değilim keşke ö*lsem
Sen başkaları için yaşamıyorsun ki başkaları için hayatına son ver
Evet başkaları için yaşamıyorum ama insan sevilmek istiyor benimde duygularım var
Haklısın ama belki de sen değersiz biri değilsindir de hayatına yanlış kişileri cekiyorsundur
Hayatıma kimse girmiyorki çekemiyorum yani bu aradığım liseden eski kişiler
Zamana bırak pek kafani yorma, yoracaksan da kendine yor
O kadar yorgun hissediyorumki hiçbir şeye kendimi yormak istemiyorum halimde yok zaten.
Ama bir şeyler yapmaya çalışmazsan böyle devam eder. Sana kendini zorla demiyorum ama küçük küçük bir şeyler yapmaya çalış
Ne yaparak başlamalıyım?
Neler yapmayı seversin? Elbet bu ruh halinden önce sevdiğin ve sana iyi gelen şeyler olmuştur. Mesela bir film seç onu izlemeye çalış, bitirmek zorunda değilsin sadece dene. Veya ben zamanında psikoloji üzerine videolar izlerdim baya etkisini gördüm bunu da yapabilirsin. Dışarıya çık biraz yürüyüş yap, kitap okumaya çalış. Yani sürekli bir şeyleri dene sen ne kadar bir şey yapmaya uğraşırsan başka şeylere takilmadigini göreceksin hatta kimsenin vermediği o değeri sen kendine vermeye baslayacaksin
Film değilde dizi izliyorum bu aralar eskiden söz diye bir dizi vardı ona takıldım başkada yaptığım bir şey yok.
Dizi falan izle de ama böyle iç karartıcı şeyler de izleme depresyondan çıkaralım derken iyice içine girme😄
Yok yok daha gireceğim kadar girdim girecek yer kalmadı ben askere gitcem sanırım askerde kalcam annem dışında bekleyenimde yok en azından orada bi amacım falan olur
Daha dur belki o zamana kadar hayatında değişecek şeyler olacak bu kadar karamsarlığa dusme
Bu ay teslim olcam değişecek olsa şimdiye kadar değişirdi bu saatten sonra dahada bir şey olmaz.
Sen yine de kendine haksızlık etme bak şu an sana kendini değersiz hissettirecek kimse yok ancak sence kendine haksızlık yapıp kendini üzmüyor musun
Değerli hissettiren kimsede yok kendime haksızlık yapmıyorum öyle olmasa bir kişi bile olsa bana değerli hissettiren biri olurdu ama yok. Yalnızlık çok kötüymüs ve bende bu döngünün içindeyim.
Bak mesela bana kimse çiçek almıyor diye yakınır dururdum geçenlerde gittim kendime çiçek aldım. İnan birinin bana alip vermesinden daha çok memnun olup değerli hissettim kendimi. En büyük değeri sen kendine ver. Sonrasında dışarıdan değer talep etmiyorsun zaten
Kendi kendime yapamıyorum kadınları bilmiyorum ama bir erkek olarak bir kadından sevgi bekliyorum beni sevsin ilgi göstersin istiyorum ama gösteren kimse olmayınca büyük bir boşluğa düşüyorum. Sevgiye muhtaç bir çocuğum.
Ailen ile aran nasıl yani sevgi konusunda
İyi değil babamdan zaten hiç sevgi görmedim. Kardeşlerimden de görmüyorum tek annemden işte.
Ama bak annen var en azından biri senin yanında ve seni seviyor
Çok şükür ama annemin verdiği sevgi yetersiz kalıyor içimde ki duygusal boşluğu maalesef dolduramıyor.
Ya başkasının varlığı ile de mutlu olamazsan. Yani değer sevgi görmek istiyorsun ya var say ki gördün, görüyorsun ancak yine de mutsuz olma durumun yok mu
Tabikide hayatımda biri olduğunda hep mutlu olacağım diye bir şey yok zaten dünyada böyle bir insanda yoktur. Ama duygusal boşluğa düşmemiş olacağım ve bunu dahada güçlendirir psikolojik olarak beni yıpratıyor ruhumuda çok etkiliyor. Benim zaten başta anksiyete olmak üzere başka rahatsızlıklarımda var ama en çok yoran sevgisizlik.
Bak adı üzerinde duygusal boşluk. Yani aslında bu gerçekte hissettiğin bir ruh hali değil istersen böyle hissetmeyedebilirsin
Hayır istesemde istemesemde hissediyorum. Hayatımda arkadaşım yok dostum yok sevgilim yok yapayalnız biriyim sürekli böyleyim bunları düşünüyorum sonrada beni üzüyor.
Mevsim geçişlerinde bana da oluyor rutini bozma hayat devam ediyor kabullenirsen çıkamazsın o mottan
Bir tane Subaru al
?
Aynı şeyleri bende yaşıyordum gittim Subaru aldım gaza sonuna kadar basınca çıkan o ses, vites değiştirirken sssstututu yapması falan tüm dertdimi kederini unutturuyor psikolojik terapi gibi
O kısır döngüyü kırıyor
Subaru alacak paran var mı diye sor
O zaman onun için çalış ben 8 yıl çalışıp aldım
Hedefin olunca hayat yaşamaya değer bir şey oluyor
Hayırlı olsun ne aldın
Sağolasın, wrx aldım 5 ay önce
Demir eksikliği olmasın 😂
Yok olmaz komik olan nedir?
Aynı duyguları hissedip aynılarını yazmanız bana kahkaha attırdı. Nasıl hislerime tercüme olabilinir diye. Ve sonuç demir eksikliğim varmış. Şimdi içince iyi hissediyorum
Benimki psikolojik demirle falan alâkası yok
Bende öyle sanıyordum 😅 neden bu kadar agresif geldiniz acaba tamam psikolojik olsun 👍
Agresif gelmiyorum ki başka psikolojik sorunlarımda var
Ne gibi?
Boş ver ben kafadan rahatsızım
Galiba 😅 millet için kendiniz üzen bir arkadaş. Çık sokağa markete okula cafeye biriyle tanış zaten kanka olursun ne bu depresiflik
Kimse için kendimi üzmüyorum ben sadece sevgi şefkat ve ilgi görmek istiyorum ama görmüyorum bunun için üzülüyorum. Benimle kimse tanismaz özelliklede kızlar yakışıklı değilim boyum uzunda değil endam falanda yok
Boyunuz kaç allasen
170 olmasi gerek
İdeal boy o bir kere
Bence kısa, uzun erkekler kızlara daha çekici geliyor sizde uzun erkek seviyorsunuz böyle değil mi
Ben kendim 1. 70 im ama hep aynı boyda tercih ediyorum öyle çok uzun kısa beğenmiyorum
anladım