pc yi bile zor açtım hiç evden çıkasım yok ne makyaj ne saç yapmak herşeye üşeniyorum yataktan zorla çıkıyorum aynı zamanda hayatta çok şey kaçırıyormuş gibi hissediyorum benim gibi olan var mı
Üzerinden tam bir hafta geçmiş ve bugün kü ruh halin ile kıyasladığında ne düşünüyorsun? Gerçi nasıl şeyler hissettin, tattın ve gelecek adına tecrübeler edindin bilemiyoruz 😊 Çünkü bu ruh halini etkileyin etkenlerde önemli mesela bir hafta önce esmer ve her türlü pisliği yapabilecek bir potansiyel barındırdığını düşündüğün adam aslında esmer olmayıp kedi gibi biri olabilir bu çıkarımı yapmanda bir profil fotoğrafına bakar 😉 ama önemli olan sadece bakmakla ve düşünmekle yetinmek mi? Yoksa bazı konularda istenilen kriterlerden ödün verip ortak bir paydada buluşmak mı? Karar senin fakat aslında karşında ki insanında yapısını az da olsa çözümleyebildiysen istediğin biri olabileceğini halde olup olmama yolunda nasıl bir tavır takındığını iyice gözden geçir olduğu gibi bir izlenim bırakıyor, yoksa izlenim bırakmak istediği gibi biri mi?
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asosyal mallar sizi :D deli deli deli koca burunlu deliii
En İyi Cevaplar