çokcıddıyım. Tum paramı posterlere stickerlara rozetlere dergilere yatırırdım. Rozetleri kullanmayada kıyamazdım herhalde o zaman en cok grup hepsı koleksıyonu bendeydı. :D :D
Çocuk yüzlü masum kızlar sanıyorduk bunlarıüç kuruş para için birbilerini yediler. Kadın hipergamisi insanlığın en büyük sorunudur dememiz boşuna değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cemre
Ağır gülçin fanıydım gruptan ayrıolınca ağlaya ağlaya tumposterlerımı yırtmıstım :D :D
ahah ciddi mi
çokcıddıyım. Tum paramı posterlere stickerlara rozetlere dergilere yatırırdım. Rozetleri kullanmayada kıyamazdım herhalde o zaman en cok grup hepsı koleksıyonu bendeydı. :D :D
gerçek fanlarda bugün @giiizemeliiif
ahahahahah :D
Eren çok tatlı ama isimden kaybediyor 😂 eren diye kız mı olur arkadaş anası babası hiç mi sevmemiş
Favorim yok ama hâlâ dinliyorum. En son dün dinlediydim
İlkokulda arkadaşlarımla favori grubumuzdu. Ben hep Gülçin olurdum, sarışın da değildim ama 😅
Çocuk yüzlü masum kızlar sanıyorduk bunlarıüç kuruş para için birbilerini yediler. Kadın hipergamisi insanlığın en büyük sorunudur dememiz boşuna değil.
ilkokulda az kavga etmezdik ben cemreyi tutucam sen gülçini tut diye ama ben yasemini seviyordum 😌
Ereni çok severdim hep karakterini kendime yakın hissederdim🤭
Gülçin sarı pofuduk 😃
toplasan bir spice girls yapmaz.
Kucukken gulcindi artık hicbiri
Cemreydi ama büyüdükçe Gülçin oldu
Küçükken hep eren olurdum. 😅
Cemreyi çok beğenirdim
3 . olan en seksisi idi.
Daha tatlı bir gülüşü var samimi
Her zaman Eren olurdum ben 💚😂
Spice Girls- Victoria 😎🍀🗝️
music.youtube.com/watch