İyimser düzgün biriyim, ama boşanmış olduğumu öğrendiklerinde tavırları değişiyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İyimser düzgün biriyim, ama boşanmış olduğumu öğrendiklerinde tavırları değişiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence seni kıskanıyor olabilirler hiç birini dert etme ya da düşünme ve kendini de üzme bunun için bence
Olabilir. Teşekkürler.
bi erkek olarak hiç tavrın değişmez ama kadınları anlamak zor, boşandığına göre vardır bişeyi diyip soğuyorlardır allah bilir... kafalarda yargılama olayı olabilir
Evet bununda payı var.
tatsız bir durum ama takmamaya çalış ya da boş ver onları
Teşekkürler 🙏
rica ederim bol şans
Yani evli insanların böyle değişik bir takıntısı var. Sanki insan mutlu olmaktan kaçtığı işin boşanıyor sanıyorlar. Buda hayatın bir gerçeği. Bence çok takılmayın bu konulara. Allah gönlünüze göre versin
Olabilir her insanın başına gelebilir elektrik tutmuyorsa çekmek zorunda değilsin ben sorun etmem
Samimi deyilsin ve yorumlardan tanıdıkları kadar seni biliyorlar buda ön yargıya sebebi oluyor
Reelde diyorum. Burdan değil.
Belki baska sebepleri var sen bksanmandan ustune aliniyorsun
Hayır bu konuda çok dikkat ediyorum. Sebebi ne bilmiyorum ama bu şekilde oluyor.
Yasadigin yer neresi? Yobaz yer mi? Bak bolge cok fark ediyor gercekten. Ben bursa'da nilufer'de yasiyordum cok dislaniyordum depresyondaydim herkes bana sen soylesin neden boylesin vs diyordu. İstanbul Kartal'a tasindim, hem cok sevildim hem cok yardim edildi arkadaslik gosterildi her sey cok baska oldu mesela.
Güney Doğu bölgesi.
Bence yorenin etkisi olma ihtimali var.
Herkesin fıtratı farklı çoğu insanda karşısındaki özellikle hemcinsiyle yarış içerisindeymiş gibi hissetmesi doğal
Kıskanıyor güçlü başarılı durusunu bence
Olabilir. Ama sanki eşlerine veya sevgililerini ellerinden alırım diye
Sorma ya o konu da bende normal kız arkadaşım olsa sevgilisi eşi gelince kıza yasak koyuyor aniden istemiyor olmamı
Auran muhteşem düzeyde tahminim ve çok çekicisin gösterişli bunlar çok etkilidir l
Belkide öyle dusunuyorlar.
Aynen napim hep böyle gitar egitimi verirken sınıflara da giriyorum çok kadın var neler neler
Him, mesela
Burası kaldırmaz fazla itiraf olur burada 😃😃
Tm, tesekkurler
kocalarını elinden alırsın diye
Galiba
Adın üstünde yaban yani yabani.
Teşekkürler, güzel tespit.
Hatta yamyamım. İnsan da yiyorum
Benim her tespitim güzeldir.
Yaaaa nokta atışı. Boşanmayla yabanilik ne alaka ise. Farklı bir zekan var, maşallah.
Yavrum sana boşandın diye yabani diyen oldu mu? Senin nickin ne?
Senin adın üstünde yaban yabani diye
E yalan mı, o nicki ben mi koydum?
Bak bilmeden yargiladin. İşte senin gibiler ondan
Yani bosandigimi ogrenene kadar yabani değilim nedense
Yahu yargılamadım ben altı üstü bir espri yapalım sana takılalım dedik. Dedik, dedik ama dediğime diyeceğime pişman oldum be yavrum. Amma alıngan çıktın haa
Yoo alıngan değilim.
Alıngansın hem de çok. Boşanmanla ilgili zerre bir şey düşünmedim ben, sadece yaban nickin üzerinden sana takılmak istemiştim hepsi bu. Ne olmuş yani boşanmışsın ya da ne oluyor boşanınca.
Hayır.
Alıngansın be yavrum kabul et artık şunu. Ayrıca sen bilmiyor musun kadın kadının en büyük rakibidir.
boş ver kimseye kendini beğendirme
Beğendirmek değil, ama tavırları rahatsız edici. Sanki sevgilisine, kocasına göz dikicem
Hakikaten böyle düşünüyorlar mı
Cogunlugu
Yok yok gerçekten bizim insanımız akıllanmaz.
Evet, cidden haklisin
Kıskanıyorlar ve haset ediyorlardır.
Umursama
Umursamamaya çalışıyorum. Ama yinede rahatsız edici.
Takılma
Tesekkurler
Rica
Önyargı
Birilerinin yıkması gerek artık bu önyargıları
Yo ayak uydur çevreni ayıkla
Çevreni değiştiremezsin, ama çevreni değiştirebilirsin
Haklisin
çok itici bir tavır. hiç doğru değil
Evet
sen de bu tavırlara karşı duruşunu hiç bozma
Tavrimi belli ediyorum. Ama yinede rahatsız edici
boşandım deme ortamlarda. boşadım de. ben hoşlanmadığım insanlarla bırak evli kalmayı aynı havayı bile solumam de. apışıp kalsınlar
Ya zaten, bosadim muhabbeti geçiyor. Ama boşanmış biri olmak onlar için çok farklı bir şey. Sanki kocalarını sevgililerine göz dikicem
yine vakur tavrını bozma. kocalarına sahip çıksınlar...
Tm, 🤣
ne zaman istersen konuşabiliriz. ben şuanda yazamıyorum :)
Tesekkurler
rica ederim :)
Onlar öyle çünkü
boş ver takma
Kıskanıyorlardir