MUTSUZUM. fazlasıyla gerçekten yani. Hiç bir şey yapmasım yok, konuşasım yok, kimseye dert anlatasım yok. O kadar bunaldım ki size anlatamam.
Bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim çünkü dikkate alacağım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer MUTSUZUM. fazlasıyla gerçekten yani. Hiç bir şey yapmasım yok, konuşasım yok, kimseye dert anlatasım yok. O kadar bunaldım ki size anlatamam.
Bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim çünkü dikkate alacağım.
valla bende öyleyim, üstelik yakışıklıyım fiziğim çok iyi maddi durumum iyi ama ölü gibiyim resmen asosyal içine kapanık özgüvensiz asla değilim ama ne bileyim insan tanımak insanlarla konuşmak artık bana çok büyük külfet geliyor ben çok mutsuz değilim de sanki kendimle daha çok mutlu gibiyim her işimi kendim yaparım her zaman tek takılırım böylesi daha güzel geliyor ama bu kadar iyi olduğum halde hep böyle tek takılmam insanlarla muhattap olmamam özellikle insanlar tarafından çok dikkatini çekiyor türlü türlü yorumlar yapıyorlar evli misin diyen var egolu musun diyen var valla ne evliyim ne egoluyum ne hevesim var artık bazı şeylere tek daha iyi gibiyim sadece
Mutsuzluktan ölen yok ama mutsuzluktan dolayı insanların ömrü kısalıyor maalesef rahmetli babaannemin mutluluktan bir türlü yüzü gülmedi dedem ona çok eziyet çektirdi maalesef babamda babaannemi çok üzdü hep babaannem bunları yaşamasaydı belki daha uzun yaşayacaktı 😞
Mutsuzluktan yüzü gülmedi
Yaşamak yerine neden iyi yaşamayı tercih etmiyorsun insan battı mı çıkmak yerine etrafında dönüp duruyor çıkmaya uğraşmıyor mutsuzluk ne için hislerinin söndüğü neden yalnızlık çektiğini kendinle olan kavganı oturup düşünmen gerekiyor yaşam ilerlemek durmak değil ilerledikçe çözüm bulacaksın kendi pisliğini kendin temizlersen ancak her şey düzelir başkaları tarafından değiştirilmek aynı yere geri dönmen demek hayatını bu duygular ile geçirmek iraden düşüklüğü hassas olan ruhunun egitilmemesidir kendini yeniden doğmak yerine onarmalısın umarım hayatın yoluna girer
Sabah o kadar kötüydüm ki saatlerce ağladım. Düşündüm, konuştum, olasılıkları ve varabileceğim sonuçları düşündüm. Ki konu geleceğimdi ama geçti. Birkaç kişiyle istişare ettim, dinledim onları ve sonra bir karar vardım. Bence siz de bunu yapın. Bir köşeye geçip yeter diyene kadar ağlayın, içinizdeki dertleri dökün kendi kendinize sonra da ayağa kalkıp endişelerinizi güvendiklerinizle paylaşın. Çünkü bu korkularınız sonuca varmadan mutlu olamazsınız
Thank ⁁ou
Cevap
44Cevap
Mutsuzluktan ben değilim duygularım öldü maalesef.. ama yine de hayat devam ediyor bu yüzden de ne olursa olsun kendimi üzmüyorum hiç bir şey için zamana bırakıyorum sadece
şu pozitifliğine hayranım
🙏☺️
Kafanı dinlemek için 2 gün şehirden kaç gadası
Hiç mi paran yok
2 bin lira yeterli olur iki güne
Hayır fakat bir akrabamız var. Nişanlısıyla uzun süredir birlikteydiler nişan bozuldu ayrıldılar, kız başkasıyla evleniyormuş şimdi. Çocuk kanser oldu kızın aşk acısından vücudunda yaralar çıkıyor doktorlar desen sebebini bulamıyormuş kanser diye düşünüyorlarmış durumu kötü bayağı öleceğimi düşünüyorum çok ağrı çekiyorum falan diyormuş. Hiçbir şeye çok üzmeyeceksin kendini bu hayatta, insanlar bakıyor keyfine sen de bakacaksın.
Hayatın belli dönemlerinde ben de böyleyim. Depresyon işte. Süresi belirsiz ama birkaç hafta, birkaç ay sürebiliyor. Gezmek - Alışveriş yapmak veyahut aktif bir sosyal hayat en güzel ilacı.
Sen önerilere ve çözümlere kapalı olduğun için yapacak bir şey yok maalesef.
Sen.
Mutluluk bakış açındadır bence, bunu kişilere ve ya olaylara bağlamak saçma mutlu hissedeceğin bişey varsa neden bekleyesin ki, kalk ve yap yani bu kadar :)
Evet önlem alınmalı. Diğer türlü depresyona varabilir. Günde en az 20 dk yürüyüş yapabilirsin. Açık hava iyi gelir. Sana mutsuzluk aşılayan her şeyi hayatından silmen lazım. Hareketli müzikler dinle. Kendini karamsarlığa sokma.
Kendini daha iyi gelistirebilirsin yasamak icin.. kultur ve fikirlerini genis tut.. mutsuz'san bir guzel kitap al oku..
Kendinle alakalı demekki bu duygu durumu hoşuna gidiyor ki bunu yaşıyorsun
Dert anlatmadan sadece bos bos sohbet et ve muzik dinle. Iyi gelir
amannn ne öleceğ yaaaa zaten üç günlük örüm varrr hiç mutsuz olmam valla :)
Bende yorgum valla hersey herkes yoruyo tahamulum kalmadi
Duygusal boşlukta olduğunuz için kendinizi böyle hissediyorsunuz hayatınıza farklı hobiler katın bu sizi daha iyi hissettirecektir.
Mutsuzluktan ölmedim ama çokta mutlu olduğum söylenemez 🙂🙂
Çünkü insanlar ümidini kırıyor. Sen istiyorsun ki hayatında sadece bakışlarınla bile seni anlayan biri olsun... O samimiyeti uzun zamandır kimsede bulamayınca ümitsiz oluyorsun işte...
yardımcı olacak kişiler vardır illaki onların çabalarına karşılıksız kalma
Nutsuzluktan ölen var mı bilmiyorum ama neden mutsuz olduğunun sebeplerini bilmelisin
Aynı durumdayım. Yemek yiyemiyorum şu bile içemiyorum her şey tadsız geliyor. Bu hale getiren utansın
Yok ben bugün çok mutluyum
Evet sadece bugün😃
Kolpa - Ölünmüyor mutsuzluktan🚬
Ölme canım, eğer bir erkek içinse, hiç değmez
Seni bu noktaya getiren şey ney
Bak sana çok güzel bişey önericem ama dene
Seni mutsuz eden şeyleri yok et hayatında ve uğraşabilecegin bir şeyler bul boş kalma bir uğraşin olsun
Dert konuşuldukça deşilir o yüzden hiç kurcalamaya gerek yok kafana göre yaşayacaksın
Ölen olsaydı ben ölmüştüm şimdiye kadar hiç olamadım. Ama yaşadım
inşallah tahmin etiğim şey değildir söylemeye dilim varmıyor eve yavru kedi al o zaman hiçbirşeyin kalmaz
ne sapıkcası olur mu öyle şey yanlış anladınız beni söylemek istediğim şey depresyona girmiş ola bilirsiniz bunu söylemek istemiştim
Bu gidişle ben ilk olabilirim
O zaman şimdiden hazırlıklara başlayalım bavulumu hazırlamam zaman alacak 😊
Her şeye rağmen yaşamak güzel
Ölmüyorsun ama yaşıyorda sayılmazsın.
Ölmedik ama sürünüyoruz. O daha kötü.
Mutsuzluktan ölen yok. Rahat ol.
Mutluyum yani idare eder
Niçin mutsuzsun
Sorun ne niye bu kadar bunaldın
Neyden zevk alırsın sen peki
Ölen vardır ama burada ölen insan yazarmi
Coraplari artik degistir. Kac kere soyleyecem
Peki saldim
Yoktur heralde
Psikoloğa git
Daha ölmedik koçoğlu...
İnceden depresyondasın
Evet çok mutsuzum hep mutsuzum
Ben olabilirim
Benimmmm oo
Ben ölmedim daha..
Hiç duymadım
Öldüm bile
yok ölmedim
Ben alıştım:)
Mutluluk kavramına inanmıyorum
var BEN
Abla sana profili değiştir demiştim
Yok iyide düz dursan bacakları biraz kapatsan iyice çıkacak da yamuk olmuş biraz 🤗
Tamam
Vardır bence
Tatile çık
Güzelsin ne derdin olabilir senin
Bunun bir sorunu olması gerek
Ölmezsin merak etme
Kimse ölmez bence
Yalnizliktan oluyorum mesela
O ayakkabı ve çorap nedir ya. Rezillik
Konuya odaklanamıyorsun ki. Bu kadar güzel kız olup bu kadar kötü nasıl giyindin
Daha başaramadık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?