Kişilik & Karakter Sabah ilk kalktığınızda ne yaparsınız? burakcicekreal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hayatı sorgulayanlardan mısınız? 🤔 Direkt telefonlara sarılanlardan mısınız? 😀 Alarmı kapatıp geri uyuyanlardan mi? 🤦♂️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sabah ilk kalktığınızda ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben sadece kalkıp sigara yakıyorum sabah 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yüzümü yıkayıp ardından aç karna karın antrenmanı yaparım. Sonra da birkaç önemli görevimi yaparım. 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatı sorguladıktan sonra direkt telefona koşuyorum 😃 0 11 Yorumla burakcicekreal +1 yıl Ahahhs buda güzel 😀☝️ Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl 😅😅 Yorumla burakcicekreal +1 yıl Hiç sekmez vallahi diyorum. Pazar günü de sabahın köründe enerjik kalkarım bu huyumu hiç sevmem mesela 🤦♂️ Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Gerçekten kötü bi huymus 😂😂 Yorumla burakcicekreal +1 yıl Geçen pazar günü alışkanlık ya evi temizleyeyim dedim süpürgeyi açtım mutfağa geçerken jeton düştü saate baktım 08:20 🤦♂️ kulağımı dinledim o gün 😀😀 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Geçmiş olsun 😃🤣 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Pazar günü uyunur normalde bna göre 😃 Yorumla burakcicekreal +1 yıl Yalnız degisin herkes uyumak ister ama ben normal değilim 😀 bana haram uyku Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Yorma bence kendini o kdr yaa 😄 Yorumla burakcicekreal +1 yıl Yo öğleden sonra atlıyorum Motoruma kafa nereye ben oraya 🏍🎶 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Mükemmel 😊 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 5 dakika duvarla bakışıp hayatı sorguluyorum 0 0 Yorumla
İlaydaa3234 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl telefona sarılıp önce sevgilim uyandığımı söylüyorum sonra hazırlanıp onun evine gidiyorum bazen o bana geliyor bazen birlikte uyanıyoruz bir düzenim yok desem sfsds 0 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Telefona sarılanlardanım sjsjsb 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Direk elim telefona gider KS ye girerim 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direk kalkıp lavoboya gidenlerdenim 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. D seçeneği hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben sadece kalkıp sigara yakıyorum sabah
Yüzümü yıkayıp ardından aç karna karın antrenmanı yaparım. Sonra da birkaç önemli görevimi yaparım.
Hayatı sorguladıktan sonra direkt telefona koşuyorum 😃
Ahahhs buda güzel 😀☝️
😅😅
Hiç sekmez vallahi diyorum. Pazar günü de sabahın köründe enerjik kalkarım bu huyumu hiç sevmem mesela 🤦♂️
Gerçekten kötü bi huymus 😂😂
Geçen pazar günü alışkanlık ya evi temizleyeyim dedim süpürgeyi açtım mutfağa geçerken jeton düştü saate baktım 08:20 🤦♂️ kulağımı dinledim o gün 😀😀
Geçmiş olsun 😃🤣
Pazar günü uyunur normalde bna göre 😃
Yalnız degisin herkes uyumak ister ama ben normal değilim 😀 bana haram uyku
Yorma bence kendini o kdr yaa 😄
Yo öğleden sonra atlıyorum Motoruma kafa nereye ben oraya 🏍🎶
Mükemmel 😊
5 dakika duvarla bakışıp hayatı sorguluyorum
telefona sarılıp önce sevgilim uyandığımı söylüyorum sonra hazırlanıp onun evine gidiyorum bazen o bana geliyor bazen birlikte uyanıyoruz bir düzenim yok desem sfsds
Alarmı ertelerim son ana kadar.
Telefona sarılanlardanım sjsjsb
Direk elim telefona gider KS ye girerim
Direk kalkıp lavoboya gidenlerdenim
Hayatı sorgularım 😄
sorgulayan
D seçeneği hiçbiri
Tele bakarım🧐
Herkese günaydın
A şıkkı