Kişilik & Karakter Kendinize özel kahve fincanınız var mı? kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir kaç kişisel kahve fincanım vardır, bunlar sadece bana özeldir, kendi bardağımdan kimsenin bir şey içmesini istemem. Sadece bana hitap eder, ben içerim o bardaktan kahvemi... Evdeki herkes bunu bilir, dokunamazlar. Kendinize özel kahve fincanınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim fincanım yok ama kahve kupam var. 0 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl benım de var dokunulmasına bıle ızın vermem her aksam o fıncanla ıcerım ama benımkı kocaman ayı gıbı oldugum ıcın kupayla ıcerım turk kahvesını :D 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi ki… 🤭Kendime özel çatal tabak fincan çay bardağım vb şeylerim vardır… 🤭 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Evde benden başka kimse olmadığı için her şey bana özel 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok valla çok kahve tüketmem bu ne fena bşşetmiş ya fotodaki 😅 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl her şey bana özel tek yaşarsan dokunanda olmuyor eşyalarına 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaz mı. Kendime ait kahve fincanım çay bardağım havlum kalemim hatta nargile marpucum bile var. 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. enterasanmış bu :D 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hahaha güzelmiş yok hayır gerek yok bence sade şık 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kendime ozel olan tek sey dis fircam 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl olmaz mı olmazsa mocha potum çok üzülür 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hayatı bu kadar sevmiyorum 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hepsi bana ait zaten 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Sürahim var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim fincanım yok ama kahve kupam var.
benım de var dokunulmasına bıle ızın vermem her aksam o fıncanla ıcerım ama benımkı kocaman ayı gıbı oldugum ıcın kupayla ıcerım turk kahvesını :D
Tabi ki… 🤭
Kendime özel çatal tabak fincan çay bardağım vb şeylerim vardır… 🤭
Evde benden başka kimse olmadığı için her şey bana özel
Yok valla çok kahve tüketmem bu ne fena bşşetmiş ya fotodaki 😅
her şey bana özel tek yaşarsan dokunanda olmuyor eşyalarına
Olmaz mı. Kendime ait kahve fincanım çay bardağım havlum kalemim hatta nargile marpucum bile var.
enterasanmış bu :D
Hahaha güzelmiş yok hayır gerek yok bence sade şık
Kendime ozel olan tek sey dis fircam
olmaz mı olmazsa mocha potum çok üzülür
anladık biz de içmeyiz
Hayatı bu kadar sevmiyorum
Hepsi bana ait zaten
Sürahim var
Evet var
Kahveni iciyim sana bir şey olmasın
Hayır yok
Evet var