Ev & Yaşam Kahve fincanı koleksiyoncusu musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Artık sunumun dibine vurmuş durumdayız, en şık kahve ikramları için en önemli aksesuar tabii ki de fincan!Fincan almayı seviyor musunuz? Kahve fincanı koleksiyoncusu musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Hayır fincan ile hiç alakam yok. Teneke kutu ve radyo koleksiyonu yapıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onda güzel Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır hediye gelenler var ama ekstra kendim almıyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben hep alıyorum biri durdursun Yorumla
beneymen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hayıır para koleksiyonum var benim yanlız şöyle bişi diyim koleksiyon cok önemli çünki gelecekte deger alıyor bunuda her acidan kâr edersinizz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hoşuma gidiyor benim saranam gelecekte de :) Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Değilim. Fazla eşya sevmem 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eşya sevmem ama fincan öyle mi ablası :) Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çok tabak çanak olunca kırılıyor mesela ben hep saplarını kırmışımdır birbirine vura vura😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Fincan küçük zaten olmaz onda öyle sorun Yorumla
Eren12358 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hemde çok severim koleksiyon yapmayi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de severim Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Fincan sevmem:) 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Fincan sevilmez mi Yorumla PromisedLand +1 yıl Sevilir mi:) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hem de nasıl kocayı at fincanı al mottomuz Yorumla PromisedLand +1 yıl Koca işi saçmalık zaten:) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hay ne güzel dedin :) Yorumla PromisedLand +1 yıl Ağzımı yesin kızlar 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yesinler 🤣🤣 Yorumla PromisedLand +1 yıl Sırayı bozmadan lütfen, herkese yetecek kadar var 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. French pres meraklısıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır fincan ile hiç alakam yok. Teneke kutu ve radyo koleksiyonu yapıyorum
Onda güzel
Hayır hediye gelenler var ama ekstra kendim almıyorum.
Ben hep alıyorum biri durdursun
Hayıır para koleksiyonum var benim yanlız şöyle bişi diyim koleksiyon cok önemli çünki gelecekte deger alıyor bunuda her acidan kâr edersinizz
Hoşuma gidiyor benim saranam gelecekte de :)
Değilim. Fazla eşya sevmem
Eşya sevmem ama fincan öyle mi ablası :)
Çok tabak çanak olunca kırılıyor mesela ben hep saplarını kırmışımdır birbirine vura vura😂
Fincan küçük zaten olmaz onda öyle sorun
Hemde çok severim koleksiyon yapmayi
Ben de severim
Fincan sevmem:)
Fincan sevilmez mi
Sevilir mi:)
Hem de nasıl kocayı at fincanı al mottomuz
Koca işi saçmalık zaten:)
Hay ne güzel dedin :)
Ağzımı yesin kızlar 😂
Yesinler 🤣🤣
Sırayı bozmadan lütfen, herkese yetecek kadar var 😂