Merhabalar, iyi akşamlar... Sizce, kıskanılmak daha çok erkeklerin mi, kadınların mı, hoşuna gider? Senin hoşuna gidermi kıskanılmak?

#inci🤍
Merhabalar, iyi akşamlar... Sizce, kıskanılmak daha çok erkeklerin mi, kadınların mı, hoşuna gider? Senin hoşuna gidermi kıskanılmak?

#inci🤍
Her erkeği ya da her kadını bu konuda sınıflandırmak olmaz. Şahsen sevgilim bana "neredesin" diye sorsa bile cinler tepeme çıkıyor. Kıskançlık zerre hoşuma gitmiyor. Tabi bundan zevk alan. Bunu kullanıp karşısında ki insanı çıldırtan insanlarda yok değil. Ben şu cinsiyet diyemeyeceğim.
Peki nerdesin diye meraktan sadece soruyo olabilir mi
Bence kadınlar bir tık daha hoşlanıyor bu durumdan. Tabi istemeyerek oluşan bir kıskançlıktan bahsediyoruz. Bile isteye kıskançlığa sebep olabilecek hareketleri tasvip etmiyoruz. :D
Bir kadın olarak benim hoşuma gidiyor. Çoğu kadının da hoşuna gidiyordur eminim ki. Tek sıkıntı şu ki, dozunu iyi ayarlayabilmek lazım. Dozu kaçarsa hoşuma değil, tersime denk gelir. Hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanır sonra.
Hakaret etmesi... suclamasi.. haksizlik etmesi... buna kıskançlik denmez bu huzur kaçırmak denir
Kesinlikle öyle. Hoş değil.
Bence seven herkesin az biraz hoşuna gider kıskanılmak ancak kıskanma dozu çok önemli kısıtlayıcı sorgulayıcı suçlayıcı bir tavır takınılarak yaklaşım olursa bundan kimse mutlu olmaz aksine yıkıcı olur
Suçlayıcı ve aşağılayacı... nefret mi ediyor kıskanıyor mu anlamiyorsun..
Kesinlikle çok kötü bir durum
Cevap
22Cevap
Erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor, eminim ama ispatlayamam.
Sonra da beni boğuyorsun der bla bla😒
aslında boğulmak istiyordur. Bak bir erkek kıskandıracak pozisyona girmez eğer hoşuna gitmiyorsa bu durum, bile isteye yapıyorlar. Bizi kudurtmak hoşlarına gidiyo.
Dozunda olan kıskançlık her iki cinsinde hoşuna gider...
şimdi şöyle sevdiğim adam tarafından gelen kısıtlanma şeklinde kıskanmak gerçekten de hoşuma gitmez bu beni aşırıı geriyor ve boğuyor boğuluyorum kısaca! ama normal karşı cinsim ve paylaşılamama anlamında gelen kıskançlıklar hoşuma gider sevildiğimi hissederim açıkcası
Kıskanmak ve kıskanılmak güzel de bunu kasıtlı yapınca bir de soğumak var. Bence her iki tarafın da hoşuna gider ama dozunda.
Kasıtlı yapınca soğuyorum
Ben de.
Beni kıskanması hoşuma gider. Bende kıskanırım mesela ama ona olan güvensizliğimden değil sevgimden kaynaklanır. O da sevgisinden kıskanıyorsa ölümüne kıskansın beni hashahs. şaka şaka o kadar da değil be boğulurum.
Kadınların hoşuna giden şey kıskanılmaktan ziyade sahiplenilmek korunup kollanmak
Evet.. sahiplenmek
Bence kadınların, erkekler genelde bunalıyor böyle durumlardan
Serbest bıraktım dönerse senindir.. he oldu
Erkeklerin eline kıskanma konusunda su dökemeyiz.. insana lanet ettirecek derecede kıskanırlar.. kadınlar kıskanılmak istemez.. güzel sevilmek merak edilmek korunmak ister..
Kadınların
Resmen eriyorlar
Sevildiklerini anlamaları yeterli oluyor
Erkekler daha düz o konularda çok umursamazlar
Mutlaka hoşuma gider ama kadınlar kadar değil
Sadece kadın ya da erkek diyemem.
İnsani bir duygu aslında.
Tahammül ve sevme düzeyine göre değişkenlik gosterir diyebilirim.
Kısıtlamafığı sürece kıskanılınca sevildigimi hissederim.
Kadınların da erkeklerin de hoşuna eşit gidiyor diyebilirim
Kıskanılmak için herşeyi her iki cins de yapıyor valla taraf seçemem. Ben hoşlanmıyorum.
Aşırı kıskançlık beni boğar dozunda güzel her iki taraf içinde öyledir
Aşırı olmadıgı süre her iki tarafında hoşuna gider bence
Nasıl kıskandığına bağlı elinde mi değil şüphelerimi var hangisi çok önemli. Şüpheyle kıskanıyorsa hiç hoşuma gitmez. Sevdiğindense canım canına.
Benim çok hoşuma gidiyor
Hayatı da zindan etmesin ama
Öylesine denk gelmemissin.. bazisi manyak dikkat et.
Kadınların daha çok hoşuna gider kanımca.
Kıskaniyorum diye şiddet göstermesin de
O psikopatlık olur o kadar kıskanç birinden uzak durmalı bayan arkadaşlar.. Ama kime diyoruz ki şimdi birçok kız şiddet yanlısı serseriyle birlikte.
benim hoşuma gitmez kıskanılmak
Kadınların hoşuna gider.
Kadınların daha çok hoşuna gidiyor.
Kadınlar bu tarz şeylere daha önem verir
Kadınların daha fazla hoşuna gidiyor bence.
Görüşüne hiç kimsenin
Seven her iki tarafında hoşuna gider
Bence kadınların
kadınların
Onun cinsiyeti olmaz
Kadınların.
Net kadınların
kadınların
İki taraflı da ama en fazla kadınların
Kadınların elbette🙂
Kadınların bence
Erkeklerin hoşuna gidiyor.