Senin nedir?
Çikolata yemek , bayılırım
Longboard sürmek yeni kesfediyorum
Arada uçuş yapmak
Çıplak dolaşmak
Kitap okumak
Müzik dinlemek

Senin nedir?
Çikolata yemek , bayılırım
Longboard sürmek yeni kesfediyorum
Arada uçuş yapmak
Çıplak dolaşmak
Kitap okumak
Müzik dinlemek

Yardım etmek. Birine yemek yapmak karnını doyurmak, küçük çocuklara kek yapıp gülümsetmek, hastalara dertlerini bitirecek çözümler bulmak. Ufak tefek şeyler.
Cevap
3Cevap
Benim sigara ve şarkılar sadece
Çikolata
Resim yapmak
Spor
Yeni bir düşünce yapisi)
Hayat tarzına göre bir düşünce değil ama benim şu an dusundugum uyguladigim sey çoğu kişi sevmez zaten dhhs ama böyle daha rahatım
Daha kendime ve geleceğime odaklanmaya çalışıyorum yanlış adımlar atmamaya çalışıyorum yani
Ders ve sağlık ilk sırada karşı cinsle alakam yok şu an ve bazı tip arkadaşlarla da aynı şekilde cogunlukla yalnızım 😄
Ruhsal olarak iyidir ama istediğim cevrede olmamam biraz iyi hisettirmiyor
Günaydın 😊günün iyi neşeyle geçsin
Normal kız bulmak zor çoğunu sevmiyorum bulurum belki yavaş yavaş
Sinir çizmeyi bilmiyorum bence düşündüm uzun uzun ve en büyük sorunum bu bence kardeşime şans veriyorum ama hala aynı kendimde hata arıyorum hep (aile yapısı yüzünden kadınlar bizde hep hatalı olan taraftir diye kendimi çok zorladım olmuyor kendime artık zararım dokunuyor)
Aynı zamanda çevrem de yok benim nasıl öğrenciyim ben anlamıyorum 😐
Suanki çevremden kötü şeyler görüyorum onlara hayır diyemediğimiz bu haldeyim ve yeni çevrem de olmuyor bana aynı şekilde davranacaklarini düşünüp kimseyi kendi alanıma almıyorum kimseyle rahat şekilde konuşamıyorum
Yurda çıkma zamanı geldi diyorum mesela ama ya ordaki kızlarla anlasamazsam ve daha da kötü olursa hersey diye düşünüyorum hep ayni şey devam ediyor
Başkalarını çok fazla düşünüyorum 2 sene kaldım derslerden girmedim bu sene kalmamalıyım o kadar şeyi boşa okumus olurum öyle birsey olursa eğer hepsi annem yüzünden istemiyorum dedim dondurcam dedim seneye tekrar girerim dedim boş hayaller sattı bana mağdur edebiyatı yaptı neyse zaten herseyin suçlusu bana göre o aileyi de o dagitti travmalar falan sevmiyorum o kadini 😀bundan boyle kendimi kurtarmaya bakicam ben
Evet, en azından kendim yaptım diyebileyim kendi hatam olmadığı için kabullenemiyorum ya da başarı
Çok kötü biri onunla tamamen iletişimi kesmek çok cüzi bir miktarda bag yeterli merhaba merhaba ok iyi ki doğmuşsun minnettarım bide maddi olarak yardım ediyor ok güzel geri kalan şeylere gerek yok
Bu kadar erken pes edemem😊hayatım ilerde belki de güzel bir hayat yasicam ben
Az önce sinirlenmistim gecti simdi evet yapicam 😊yavaş yavaş olcak )
🥳🥳💫
Çikolata 🍫
Müzik 🎶
Kitap 📚
Uçuş yapmak ama cadı süpürgesiyle 🧙♀️ 🧹
yürüyüş yapmaktan daha iyi bir antidepresan yok
Sevgilisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?