Kişilik & Karakter Geçmişte’ki kendine hangi ögütde bulunmak isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl « Hazır ol güçlü dur hayat toz pembe değil » Geçmişte’ki kendine hangi ögütde bulunmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kimseye güvenme kendini sev derim 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sakın makine mühendisliği okuma Sakın evlenme Sakın bu ülkede kalma. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Makine muhendisligi guzel bir meslek degilmi? Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yaaa çok güzel ömrü kıllı kıllı pis heriflerle geçen muhteşem bir meslek 👍 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl boşuna okuma çalışma yan gel yat derdimyaptık da noldu elde var sıfır yine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kanma hemen derdim 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde keşke tesettüre girmeseydim derdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlenme !! Derdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Partneriniz bu yorumu görse çok üzülürdü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimseye güvenme kendini sev derim
Sakın makine mühendisliği okuma
Sakın evlenme
Sakın bu ülkede kalma.
Makine muhendisligi guzel bir meslek degilmi?
Yaaa çok güzel ömrü kıllı kıllı pis heriflerle geçen muhteşem bir meslek 👍
boşuna okuma çalışma yan gel yat derdim
yaptık da noldu elde var sıfır yine
Kendini keşfetseydin keşke derdim.
Kanma hemen derdim
Birde keşke tesettüre girmeseydim derdim
Sabır
Evlenme !! Derdim
Partneriniz bu yorumu görse çok üzülürdü