Benim doğduğum ay olduğu için sonbahara karşı içimde ayrı bir his oluyor sonbaharı seviyorum 🍂 peki ya siz?

Benim doğduğum ay olduğu için sonbahara karşı içimde ayrı bir his oluyor sonbaharı seviyorum 🍂 peki ya siz?

Ben son bahar çok seviyorum özellikle de dökül yapraklar.. rüzgar ve yağmur yağması.. duygusal hissettiriyor bana.. o turuncu renkleri de seviyorum.. 🍂🍁
Dinlendirici ve huzurlu hissediyorum sonbaharda tazelenmeyi yaşıyorum birebir, zihinsel, ruhsal, fiziksel olarak kapsamlı bir yenilenme hissi uyandırır bende daima🍀🗝️
Baharı genel olarak seviyorum ben. Havası, hissettirdiği duygular vs hoşuma gidiyor. Ne çok sıcağı ne de çok soğuğu sevmediğim için tam benim zamanlarım.
Mevsimlerin ruh halimde bir etkisi yoktur sadece yaşadığım olaylardan, üzüldüğüm bir şey olursa kötü bir durum yaşarsam zaten kendi kabuğuma çekiliyorum
Cevap
19Cevap
Oldum olası melankolik havaları sevmişimdir. Bana iyi hissettiriyor.
Ilık ya da karlı havayı seviyorum.. Kuru Ayaz ve terleyecek kadar sıcak havaları sevmiyorum.. O yüzden baharlar ideal..
Ben de sonbaharda doğmuş olduğum için bu mevsime farklı bir sevgim var. Kendimle başbaşa kalıp dertleştiğim bir mevsim.
Sonbahar ve kıştan nefret ediyorum elimde değil ister istemez içimde bir huzursuzluk oluşuyor o yüzden hemen bahar gelsin jgkhkjl
muhteşem akşamlar kötü sabahlar uykuyu sevdiğim için
Sıcak mevsim insanıyım. Soğuk havaları sevemiyorum.
Farklı bir huzuru varmış gibi. Yaz ve ilkbahardan aynı enerjiyi alamazsın mesela
Kasım ayı harika bir ay bol bol sevgili yapıyoruz
Son bahari sevmiyorum çunku bos ve bunalginlik veriyor kis olunca ise sogugu seviyorum.
Sonbaharı yaşamak güzel de, arkasından kış geleceğini düşününce ☺️
Mevsimlerin hepsi güzel ama daha çok ilk baharı severim
Bu ay stori atmadım hoş geldin Kasım diye bende neden işlerim yolunda gitmiyor diyorum
Sonbaharı sevmiyorum. Kışta da ev sıcak olunca iyi oluyor.
Ben hiç sevmiyorum sanki kış sonbahar geldiğinde depresyons giriyor gibi hissediyorum
Huzur dolu hissettiğim mevsimler kendileri.
Hüzün hissettiriyor yaşam enerjimi düşürüyor
Huzur çok seviyorum kışı
Bana huzurlu hissettiriyor
Hiç bir şey hiç bir anlamı yok sıradan 1 ay...
Ben ilk baharcıyım. Ben de ilk baharda doğdum :D
yükseltir beni
Nedense bana yalnız hissettiriyor.
Kötü hissettiriyor
Normal hissettirir
Mutluluk ve huzur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?