Kişilik & Karakter 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl evveeett nerde buluyorsunuz 10 yıl sonra kendinizi 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sorunlarımı atlatıp en az 2 hayalimi gerçekleştirmiş bir şekilde evimde oturuyorumdur :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Umarım da öyle olur🥰 Yorumla mine13 +1 yıl Umarım, senin de ne dileğin varsa gerçekleşir umarım :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ❤️🥰 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Baya müthiş bir manzara da keyiflice tropikal meyveleri yerken 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hmm baya güzel bir yerde görüyorsunuz kendinizi🥰 Yorumla Eğitilme +1 yıl Hak ediyorum 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😅 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sen ne yapıyor olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Meslegimi kazanıp küçük bir Türkiye turu yapmayı düşünüyorum Yorumla Eğitilme +1 yıl Yaparsın eminim. Tuttuğunu bırakma yeterki Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karavanla Türkiye turunda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel 🥰 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Tşkler Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Mezar turizm 😂 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı. Bu saatte yatakta 0 0 Yorumla
gizliyimaşko Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Toprak altında 0 9 Yorumla AnkaraaFB +1 yıl neden daha gencsın Yorumla gizliyimaşko +1 yıl Ruhum yaşlı Yorumla AnkaraaFB +1 yıl genclestır o zaman Yorumla gizliyimaşko +1 yıl Nasıl? Yorumla AnkaraaFB +1 yıl mutlu olarak hıcbır seyı takmayarak zorluklara gulup gecerek? Yorumla gizliyimaşko +1 yıl Denerim Yorumla AnkaraaFB +1 yıl ıstersen yardım etmek ısterım... Yorumla gizliyimaşko +1 yıl Sağol Yorumla AnkaraaFB +1 yıl beklerım... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorunlarımı atlatıp en az 2 hayalimi gerçekleştirmiş bir şekilde evimde oturuyorumdur :D
Umarım da öyle olur🥰
Umarım, senin de ne dileğin varsa gerçekleşir umarım :)
Teşekkür ederim ❤️🥰
Baya müthiş bir manzara da keyiflice tropikal meyveleri yerken
Hmm baya güzel bir yerde görüyorsunuz kendinizi🥰
Hak ediyorum 😁
Bence de 😅
Sen ne yapıyor olacaksın
Meslegimi kazanıp küçük bir Türkiye turu yapmayı düşünüyorum
Yaparsın eminim. Tuttuğunu bırakma yeterki
İnşallah 😊
Karavanla Türkiye turunda
Çok güzel 🥰
Tşkler