Selams
.. bir çift tatlı söze¿

Evet ya biraz safım 🫣
Kimse kandıramaz beni 🧐
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selams
.. bir çift tatlı söze¿

Ben aşkın tezgahında pişmişim 4,5 yıldır.
Yüreğim mangal değil gemi kazanı olmuş. Zihnim gerçekleri görüyor kristal kadar berrak ve net.
Hangi çılgın bana yalan zinciriyle vuracakmış şaşarım. Yalanın da yalancının da alnını karışlarım.
Kükremiş sel gibiyim tüm yalanların bendini yıkarım.
Kurban olayım çehrene ey nazlı hilalim. Senin ışığın doğmasaydı üstüme ben hayattan çok ölümü arardım.
27 Mayıslarda Yassıadalarda versinler infazımı. Senin gönlünde yerim yoksa ebediyyen. Özgürlüğün su tanesi kadar yoktur değeri
12 Martların baharında üç asılmışlar gibi darağacına çıkarsınlar beni. Denizin, Yusufun, Hüseyinin devrim sevdası gibisin gözümde. Bu yolun sonuna varamasam da yeter bana bu yolda ölmenin şerefi.
12 Eylül'ün buz gibi kışındaki işkence kabir azabından beter. Yüreğimde senin sevdanın ateşi varken soğuk serinletir mı sanırsın yüreğimi. Sanır mısın ki işkenceler senin yolundan döndürür beni.
28 Şubatların soğugunda saldırsınlar mukaddesatıma dört koldan. Tüm şehrin ışıklarını yakıp söndürsünler aptalca. Kim kör edebilir beni. Işıl ışıl parlayan bir güneşin etrafında dönerken kim karartabilir günümü. Kim kamaştırabilir gözümü.
Senin umutsuz aşkınla kırdım yıllardır aklıma vurulmuş zincirleri. Senin ölümsüz sevdan ile yıktım yıllarca kalbimin üzerinde postallarla tepinmiş vesayeti.
Sen benim ancak 15 Temmuzların kurşunlar ve bombalarla aydınlattığı gecelerinde yazılacabilecek özgürlük ve aşk destanımsın.
Hayır değilim. kimsenin yalanlarına kanacak değilim. bir çift güzel söz de birisinin bana yaptığı yanlışı unutturamaz. zaten aşk konusunda da yine duygular değil mantıklı düşünürüm tabi ki de sevdiğim için her şeyi yaparım ama bana karşı aldatma ihanet durumu yaşattıysa onu hayatımdan silerdim tamamen. ama sevdiğim birisinin de içten gelen samimi özürünü ya da bana karşı güzel sözlerini tekrar düşünebilirim
Cevap
32Cevap
Hayır değilim. Tek bir kişiye izin verdim bile bile yalanlarını dinledim.
Çok saf birisiyim hemen kanar ve bağlanırım
Yalancınınnn..
He he almanyadaki kız öyle demez kesin dhsjs
Ben kandırılırım hemen. Kanarım. Marketten çıkarken genç biri çıktı karşıma abi adanadan yeni taşındık buraya ve burada hiç kimsemiz yok yol yordam bilmem açız marketten bir şeyler alır mısın dedi. Baktım baktım çok mahsum duruyordu öyle role girmiş ki kalbime işledi. Çalışır mısın dedim abi ne iş olsa yaparım dedi yeter ki iş olsun. Aldım onu dükkana götürdüm. Restorana, ona orada iş ayarladım. Ufak tefek ailesine götürsün diye bir şeyler hazırlattım. Evine kadar da bıraktım. Sabah gelip işe başlayacaktı, gelmedi. Bir iki üç yok. Derken dördüncü gün başka bir yerde aynı tezgah. Yardım sever biri değilim. Anlattım çünkü ona rağmen duygu sömürüsüne çok açık birisiyim. En büyük zaafım sanırım. Kandırıldım. 😃
İlk okulda olsaydım belki.
Bebeğiim, yılan değiliz ki iki güzel söze deliğimizden çıkalım, inanalım. Doyduk böyle laflara, denemesi bedava. 🙃
Elhamdulillah yarabbiii şükür 😃
Biz erkekler olarak iki çift tatlı söz etsin de isterse yalan olsun modunda takıldığımız için böyle dertlerimiz yok. Millet tarlayı tapanı niye pavyonda yiyor sanıyorsunuz 🙂
haha bunu biz yazsak kötü oluruz
Biri beni kandırdığını sanarken ben
Yok yaw, vay pe 😃
Yemeyrum artık.. Kandıramazsın beniiiğğ susturamazsın beniiiğğ ben kötüyüm sen iyi miiiğğğ bir iki üç dört tamam daha da katlanamam..😛😛
En çokta kanmam diyenler kanıyor, hadi hayırlısı djdj
Kalbim yosun bağladı be sosyetiğim..
Yosunlar temizlenir eskisinden daha güzel olur.
Zor ama imkansız da değil diyelim.
erkekler için daha kolay gibi duruyor :D biz çok gördük sevmedim senden başka diyip aksini yapanı djdj (bu da burada dursun)
Evet gördük ve iğreniyorum artık denk gelen her insana Nur Yerlitaş gibi bakıp Ivana sert gibi "bızumla değilsin" diyesim geliyo
Bizimle değilsin derseeen, düşman kesiliyorlar egolu oldum dün mesela yine :D tamam biz kötüyüz AYNEN 😅
Nerde tırrak orada bırrak kuzu🌸Evet kötüyüz var mi daha dicekleri bişey 💃
Bazen çok saf, bazen saf ayağına yatan ve şeytanlık konusunda yüksek lisans programı bitiren bir adam oluyorum.
Memnun oldum sjsj
Ben de efendim 😈
😅
Kimse kandıramaz beni, ben istemediğim sürece 😬
Helal olsun sana 💪
Şüpheciyim , çoğu zamanda inanmış gibi yaparım 😅🤷🏻♀️
Böylesin 🧐🧐
Çok tatlı djdj
Kendi kendine nazar edecek 😃
Nefesini de övdü, tamamsın sen djdj
Hay-kııraaa-cakkk nefesim kalmasa bileeee ellerim uzanır olduğuuun yere 😃
Hıhı müsaitim
https://youtube. com/shorts/XIF4vGpYD_E? si=65cd-yYEtk6zxvll
Boaviss iyi çocuktu 🥹
Bir eyşan onu kandırdı 🥹
Herkes kendini kandırır. Karşımdaki ne söylerse ben onu bilirim doğru veya yanlış düşünmem kahin değilim 🤔 Bunu suistimal ederse ancak kendini kandırır.
Insan zayıf varlıktır ve gaflet aninda zaaflarina yenilebilir. Iddiali konusmamakta fayda var.
Çok fazla düşünüp taşınan ve sorgulayan birisiyim. Körü körüne inanmam. Kandırıladabilirim. Kandırılmayadabilirim.
“ pics or didnt happen “
Mottosunu sonuna kadar uygulayan biriyim. 😂
Kanıt yoksa, inanmıyorum ben. İnanmış gibi yapıyorum.
aleykumselams
zaafım olan kısıler kolayca kandırabılır aslında cok safım
😅
Denerim 🫢
Kimden geldiğine bağlı, normalde tatlı sözlerin bende çok etkisi olmuyor.
Bir bayan olsa erkeği istediği gibi kandırır kötüne parmak bile atar 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣
Yeterince net olmayı tercih ediyorum. Yalan la uğraşamam
bi kere kandırılan ve sonrasına aradığınız kişiye ulaşılmayan kişi, o benim
Eskisi kadar değil ama artık geç oldu 🤷♂️ Kandıranlar mutlu mesut.
Sorma ya çok safım ben hemen kandirirlar beni iki tatlı söze iki gülümsemeye kanarım hemen
:D :D öyle olmasına izin veririm sadece
Niye izin veriyon
Ne kadar ileri gidebileceğini görmek istiyorum.
Mantıklı.
Çok safım çok...
😥 ühüü falan sjsj
Yalan yok safım...
Herkesin bir zaafı vardır
Evet maalesef.
Hepimizin sevgiye ihtiyacı var en ufak bir sevgi gösterilmesinde gerçekten sevildiğimizi hissediyoruz ama yanıldığımızı geç anlıyoruz.
Aslında kanmıyonda kanmış gibi yapıyon işte
Kim
Ok
Saf olduğumu düşünmüyorum ama insanların söylediğine inanırım hemen 😄
Eskiden olsa evet. Şimdi maymun 🐒 açtı gözlerini ama Bir işe yaramıyor 😁😁
Maymun kelimesi komik olmuş 😂😂😂 yani büyüdün kurnaz oldun yani cin oldun şeytan çarpıyon erkekler tam şeytan 😂😂😂
@İsyankarkader cinlerle perilerle işim yok ama insan her yıl aynı değil düşünceler değişiyor tecrübeler artıyor demek istediğim bu
Haklısın benimki sadece muzah muhabet bence insanlar gün geçtikçe daha kötü oluyor bu kadın içinde erkek içinde geçerli her türlü insanlar saf oluyor kaldırılıyor önemli olan insanları tanımak
Ben kanmam ya her şeyin altinda bir sey ararim..
Kolay kolay kimse kandıramaz.
Kanıp diz dövdüğüm olmadı hiç.
Kişiye göre değişir benim jssjs
Saftirik bir cicegm ben ya
hayır değilim tabikide
Evet çok safım her şeye kanarım.
Bazen evet bazen hayır
Kendini yırtsa karşımdaki boş 😂
Biraz öyle olabilirim 😊
Bilemedim! Biri beni kandırsın..
Hayır muhakkak analiz ederim
Kimse kandıramaz beni