Kadına sürekli yazdık diyelim 1 ay falan. Sohbet biraz biraz ilerledi. İlgiyi nasıl kesmek lazım bağlanması için?
Mesela aradığı zaman "işim var" deyip bir erteleme haline girmek sanırım işin püf noktası.
Kadına sürekli yazdık diyelim 1 ay falan. Sohbet biraz biraz ilerledi. İlgiyi nasıl kesmek lazım bağlanması için?
Mesela aradığı zaman "işim var" deyip bir erteleme haline girmek sanırım işin püf noktası.
Bu şekilde kazancın olmaz kaybedersin. Direkt soğuma sebebi yahu ne bağlaması bağlanması.
Güzel sevmek diye bir şey var kimsenin anlayamadığı. İşte bunu başarırsan o küçük oyunlara ihtiyaç duymazsın. Sevgini hakederse senindir haketmezse kapı orada yol verirsin gider bu kadar basit.
Ne alakası var kardeş. Sohebtini daha da ilerletebilirsin. Sadece her aradığında işlerini erteleyip koşma peşinden o kadar. İşin varsa işim var de işin yoksa git görüş. Özel biri olmaya çalış. Hayatina renk kat. Sohbet arasında öğren nelerden hoşlandığını. Ne yi yapmadığını ve neyi yapmayı istediğini. Gücün hangisine yetiyorsa onunla o aktiviteyi yap. Yani ilk senle yapmış olsun ki ona özel olsun bu durum
Bir anda keseceksin ama tamamen değil, baya bı azalt ilgiyi. Ara sıra ortadan kaybol gerek sosyal medyadan gerek normal hayatından. Hiç kimse haber alamasın senden sonra bir anda çık karşılarına. İlgiyi biraz arttır aradaki bağın tamamen kopmaması için. Sonra tekrar önceki gibi düşür.
hıhı aynen böyle yap ilgilenme ve bi soğuk bi sıcak yap sonra bak bakalım o kadın nasıl senden soğumuş ve başka erkeklerin ilgisi hoşuna gidip onlara yönelmiş ellerin ile yaparsın bu başarıyı kendime bağlıcam derken 😂
Cevap
3Cevap
Love bombing aşırı sevgi gösterisidir. Senin merak ettiğin duruma ghosting diyorlar sanırım. Mesaj aldığında işim var demek değil de sana hiç ulaşamamasını sağlamak olarak düşünebilirsin. Mesajlarına cevap vermez, aramalarını açmazsın. Ama bu durum kadının sana bağlanmasını sağlamaz. En iyi ihtimalle sadece takıntı haline gelirsin.
Öyle anca ergen bacımları bağlarsın ki onlarda zaten sevgi açı 🤔 bağlanması için ekstraya gerek yok yani 😂
Onlar daha çoğunlukta 🙂 çoğunluğa oynayacaksın
Sübyancılığa demek istedin
Farketmez
Valla şöyle diyeyim kadına zaten günde 5-10 kişi yazabilir sen ilgi kestin mi aa bana gelecek şimdi derken bir bakmışsın seni silmiş başkasına gitmiş bile :D
Lovebombing ona denmez. Başta yaptığın aşırı gereksiz ilgiye denir. Senin dediğin manipülasyon nedir nasıl yapılır. İşte bi sıcak bi soğuk bi sıcak bi soğuk iki yüzlüce dengesizlikler :)
Biliyorsun bu işleri 🙂
@cafe-latte biliyorum ama yapmam.
Karşındaki böyle şeyler yaparsa farkında olmak adına güzel bir şey.
Ben yaşayarak öğrenmiştim ne yazık ki.
Haklısın. Ben de bunları çok yakın bir erkek kankam yaşamıştı öylelikle öğrenmiştim. Yılan bazıları yılan 😅
:D
cidden boyle seylerle ugrasıyo musunuz ya cok yorucu
Değil
Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun ki? İçinden nasıl geliyorsa öyle davranman gerekir , öteki türlü kendinden çıkmış olursun
Kadınlar işim var diyen erkeklere aşık olmazlar bence. Yani ertelenmek ilk sırada olmamak bence kadınları soğutabilir.
Sanmıyorum. Kadınlar elde ettikleri erkeği yedekte tutar. Ulaşamadığı erkeğe de aşık olurlar. Öyle olmasaydı o kadar odun herif kadınlarla olmazdı
Bence seven kadın her türlü sever. Sen hayatın boyunca seni elde edememiş gibi davranmazsın ki mutlaka bir gün ona ait olman gerekir o zaman yine sıkılır. Yani bu şekilde sevdirme kalıcı bir şey değil. Gerçekten uyumlu kafa dengi ve seveceğin biri olursa bunlara gerek yok kalıcı bir sevgi olur
Ait olmayacağım artık, ben de kötüyum artık
işe yaramaz boşuna kürek çekme.
Bunca kötü adama kadınlar böyle bağlanıyor 😉
Boş işler
Eğlenceli bence, düz yaşamak sıkıcı
Peki iyi eğlenceler o zaman 👋
Ava giderken avlanmayın da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?