Hem oyunuyla hem de karakteriyle nedense Ronaldo'yu hep sevmişimdir. Özellikle otuz yaşından sonra iyi anlamda çok değiştiğini düşünüyorum.

Hem oyunuyla hem de karakteriyle nedense Ronaldo'yu hep sevmişimdir. Özellikle otuz yaşından sonra iyi anlamda çok değiştiğini düşünüyorum.
Mete Gazoz😄 🎯
İyi ahlak efendi birisi , ben de seviyorum. Keşke soruya koysaydım aklıma gelmedi. Elin Ronaldosunu koydum bizim çocuğu koymadım😅
Tabi ki de var Messi.. hem karakterini hem de oynadığı futbolu çok seviyorum hatta çoğu insana göre ve bana göre de gelmiş geçmiş en iyisi.. onun gibisi gelmez.. LM10 ama ronaldo da karakterini beğendiğim bir futbolcu..
Teşekkür ederim kardeşim :)
Messi kesinlikle, daha geçen hafta düşündüm en iyi ve sempatik sporcu Messi diye galiba Ronaldo ile ilgili bir haber yüzündendi. Ronaldo da iyi fakat çok sempatik değil kusura bakmasın 😃🍀🗝️
Bu sorunun tek cevabı var benim için Ronaldo. Mesleğine, insana, insanlığa, ekibine ailesine her şeye saygısı var. Inşallah müslüman olmak da nasip olur.
Amin İnşallah.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
9Cevap
Yuna Kim
Emre Belezoğlu vardı :D
Sahada deli yüzünü gösteriyo ama benim de sevdiğim birisi 😄
Raffaaaelllll Nadalllll
Haksızlığa karşı tutumundan dolayı Ronaldo'yu diyebilirim.
Kesinlikle ben de o yönünü seviyorum.
Zehra Güneş ve Rafael Nadal ikisi de çok iyi
Kesinlikle ronalda ve khabib
Muhammed Ali ve Khabib de var bak evet.
Ronaldo ve Mete Gazoz en beğendiklerim
Evet Mete Gazoz'u ben de severim. Çok düzgün ve efendi birisi. Keşke onu da ekleseydim.
Cristiano Ronaldoyu hemen hemen herkes bilir bu konu da.
Ben de Ronaldo'yu çok sempatik buluyorum.
Muslera ve Quaresma
Messi'nin mutevazılığını seviyorum.
Alex 💙
Alex de cidden çok efendi bir sporcuydu.
Candır o
Alex De Souza..
Eda Erdem
Ronaldo
Alt. Bayindir
Eda Erdem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?