Kişilik & Karakter İsminizin anlamı ne ve isminizi seviyormusunuz? zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl günaydin Güncellemeler+1 yıl Benim Zelal temiz, saf, duru demekNisa ise kadın demek ve ikisinide seviyorum İsminizin anlamı ne ve isminizi seviyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İsmimin anlamı barışmak ve ismimi seviyorum şimdilik ama bana kalsa yabancı bir isim koymak isterdim tabi ki de 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Fırat yerine ebubekir sıddık olsaydı daha çok severdim ismimi 1 1 Yorumla zelalnisa +1 yıl fırat iyi Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Uğur şans pek bi anlami yoktur benim için ama seviyorum adımı 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl İnananların babası, hakların babası. Kuranı Kerim'de ismi geçen İbrahim Peygamber. 🙏🏻😇 1 0 Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Anlamı yok, ama seviyorum çok bulunan bir isim değil 1 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum ilerde değiştireceğim ismimi... 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seviyorum çünkü güzel :)) 1 3 Yorumla zelalnisa +1 yıl ismin ne Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Söylemem herkes öğrenme şerefine nail olmasın şimdi sitede wkskdkdkflflgl Yorumla zelalnisa +1 yıl çok merak etmistimm Yorumla
rouveboy Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl İsmimi seviyorum ama daha güzel bir şey olabilirdi bence anlamı "iffetli kadın" demek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İsmim Rüya ismimi seviyorum çünkü farklı ama ismimi söylemesi zor hülya diye hitap eden de var. Anlamını bilmeyen yoktur 2 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Evet ismimi seviyorum manası, kadın hükümdar demek 1 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Evet seviyorum peki ya sen 😊 1 0 Yorumla
Emirey1 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cennetin bekçisi zelalmi senin ismin 1 13 Yorumla zelalnisa +1 yıl evet Yorumla Emirey1 +1 yıl Kürt ce isminde Yorumla zelalnisa +1 yıl izmirliyim ama anne tarafi kürt Yorumla Emirey1 +1 yıl İsminin anlamı berrak demek Zelal Yorumla Emirey1 +1 yıl Biliyormuydun Yorumla zelalnisa +1 yıl temiz duru saf berrak arı Yorumla zelalnisa +1 yıl aynı şeyler Yorumla Emirey1 +1 yıl Evt ama iki isim taşıyor senin ismin 🙂 Yorumla Emirey1 +1 yıl Kürt ce anliyormusunuz Yorumla zelalnisa +1 yıl hayir Yorumla Emirey1 +1 yıl Hmmm anneniz biliyor mu Yorumla zelalnisa +1 yıl evet niye? Yorumla Emirey1 +1 yıl Seni ogretseysi di ne olcakti 🙂🙂 Yorumla
Anonim2474 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hükümdar demek evet seviyorum. 1 3 Yorumla Anonim2474 +1 yıl Hükümdar eşi demek. Yorumla SoonMoonk +1 yıl Melike mi Yorumla Anonim2474 +1 yıl @SoonMoonk evt Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İsmimin anlamı barışmak ve ismimi seviyorum şimdilik ama bana kalsa yabancı bir isim koymak isterdim tabi ki de
Fırat yerine ebubekir sıddık olsaydı daha çok severdim ismimi
fırat iyi
Uğur şans pek bi anlami yoktur benim için ama seviyorum adımı
İnananların babası, hakların babası. Kuranı Kerim'de ismi geçen İbrahim Peygamber. 🙏🏻😇
Anlamı yok, ama seviyorum çok bulunan bir isim değil
Hayır sevmiyorum ilerde değiştireceğim ismimi...
Seviyorum çünkü güzel :))
ismin ne
Söylemem herkes öğrenme şerefine nail olmasın şimdi sitede wkskdkdkflflgl
çok merak etmistimm
İsmimi seviyorum ama daha güzel bir şey olabilirdi bence anlamı "iffetli kadın" demek
İsmim Rüya ismimi seviyorum çünkü farklı ama ismimi söylemesi zor hülya diye hitap eden de var. Anlamını bilmeyen yoktur
Seviyorum ismimi çiçek adı
Evet ismimi seviyorum manası, kadın hükümdar demek
Güçlü Ay
Pek sayılmaz
Evet seviyorum peki ya sen 😊
Cennetin bekçisi zelalmi senin ismin
evet
Kürt ce isminde
izmirliyim ama anne tarafi kürt
İsminin anlamı berrak demek Zelal
Biliyormuydun
temiz duru saf berrak arı