Kişilik & Karakter İsminizi seviyor musunuz isminizin anlamı nedir? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...İsminizini seviyor musunuz kim koymuş adınızı? 😂😂 İsminizi seviyor musunuz isminizin anlamı nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. sevmiyorum 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Evet seviyorum. Saf ve temiz demek. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlamı güzelmiş saf mısın peki 😂 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Öyle görünürüm ama değilim 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Seni hınzır seniiiii😂😂 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet çok severim, memnunum.. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Söyleseydin bide 😂 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evet seviyorum. 2 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Çok detaylı konuştun😂 Yorumla gale8 +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ozaman sana iyi güzel sevindim Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal. Ailem koymus 2 17 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Adın ne ki Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ozge Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlamı ne peki Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Baska, iyi yurekli anlaminda Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl İyi yurekli misin 😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Bunu beni taniyanlar cevaplamali:) Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen kendine göre söyle Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Oyle oldugumu dusunuyorum. Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ovunur gibi boyle demek de. Seviyorum 😐 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl bir şey olmaz ben sorduğum için söyledim sevgiline sorsak o ne der Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl O da oyle der:) Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl İyi kalpli olmak her zaman iyidir vicdan merhamet insanı insan yapan şeyler 😊 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Kesinlikle:) Insani insan yapan en onemli cevherdir vicdanla merhamet. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aynen öyle asıl hazine bunlardır işte manevi olarak bedeni olarakta sağlık tabiki 😊 Yorumla bisuspls +1 yıl Çok iyi yürekli biri gerçekten. Yani insandan da öte biri. Bu dünyaya ait olamayacak kadar özel biri benim için <3 yüreği çok güzel Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl @bisuspls seninki de çok güzel ♥️😊 Yorumla bisuspls +1 yıl Hiçbir şey senin kadar özel ve güzel değil <3 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevmiyorum
Evet seviyorum. Saf ve temiz demek.
Anlamı güzelmiş saf mısın peki 😂
Öyle görünürüm ama değilim 😄
Seni hınzır seniiiii😂😂
Evet çok severim, memnunum..
Söyleseydin bide 😂
babam vermiş, seviyorum güzel isim.
Evet seviyorum.
Çok detaylı konuştun😂
Kesinlikle 👍
Ozaman sana iyi güzel sevindim
Normal. Ailem koymus
Adın ne ki
Ozge
Anlamı ne peki
Baska, iyi yurekli anlaminda
İyi yurekli misin 😂
Bunu beni taniyanlar cevaplamali:)
Sen kendine göre söyle
Oyle oldugumu dusunuyorum.
Ovunur gibi boyle demek de. Seviyorum 😐
bir şey olmaz ben sorduğum için söyledim sevgiline sorsak o ne der
O da oyle der:)
İyi kalpli olmak her zaman iyidir vicdan merhamet insanı insan yapan şeyler 😊
Kesinlikle:) Insani insan yapan en onemli cevherdir vicdanla merhamet.
Aynen öyle asıl hazine bunlardır işte manevi olarak bedeni olarakta sağlık tabiki 😊
Çok iyi yürekli biri gerçekten. Yani insandan da öte biri. Bu dünyaya ait olamayacak kadar özel biri benim için <3 yüreği çok güzel
@bisuspls seninki de çok güzel ♥️😊
Hiçbir şey senin kadar özel ve güzel değil <3
Seviyorum