En büyük pişmanlıklar, kavgada o an akla gelmeyen sözler genelde gece yastığa başımızı koyunca akla gelir. Sizde de öyle mi acaba?
Tarotcu hariç hepsi var maşAllah😅😅

En büyük pişmanlıklar, kavgada o an akla gelmeyen sözler genelde gece yastığa başımızı koyunca akla gelir. Sizde de öyle mi acaba?
Tarotcu hariç hepsi var maşAllah😅😅
Gün içinde yaşadığım olumsuzluklar varsa bunlar beni rahaysız eder genel olarak... hani yastığa başımı koyunca rahat uyuyamam diye tabir varya onu bazen yaşıyoruz...
Cevap
8Cevap
Gece olunca genelde duygusal olurum ve hayatla ilgili veya kendimle ilgili şeyler düşünüyorum
Dinazorların yok olma sebebinin metor sanılması ancak dinazorlar kıtlıktan öldü cahil insanların varlığını hatırlamak sinirimi bozuyor
Sayende öğrendik. Üzucüymüş.
Evet maalesef. Tamam o kıtlığa metorun düşmesi sonucu yayılan radyasyon sebep oldu ancak metordan sonra da nesilleri tükenenene kadar uzun bir süre yaşamaya devam ettiler. Ama insnalar araştırmadığı için yanlış biliyorlar mallar
Gunduzleri cok yogun oldugum icin geceleri genelikle yatirimlar hakkinda dusuncelerimi dusunurum.
Yaşanmış güzel günler ve anılar bazen hüzünlendirir, rahatsız etmez.. geleceğe dönük planlar biraz düşündürür.
Kimseye guvenmemem verektigi yarın ne yapmam gerektiği gibi seyler
Sorularıma sürekli kimseye güvenmemem gerektigini söyleyen birisi geliyor. Çok merak ediyorum ne yaşadığınızı gerçekten...
Bilmiyorum o kişi kimdir ben kendi açımdan düşündüğümü söyledim genellikle akşamları yatmadan önce siz kavgada söyleyemediklerinizi düşünüyorsunuz bende bugün şu acaba beni kandırdımı gibi düşünceler geçiyor birde yarın ne yapmalıyım ne işlerim var bunlar geçiyor. Size birine güvenmeyin dediğimi de hatırlamıyorum ama dediysem de bunu değerlendirip değerlendirmemek sizin elinizde
Muhtemelen farklıdır ama insanların bu kadar kolay güven kaybedebilmesi korkunç 🤔 teşekkürler yorum için🌺
Keşke etrafımda çok güvenebileceğim insanlar olsaydı şu an daha mutlu olurdum ama hayat.
Ben teşekkür ederim ayrıca
Ölüm, yalnızlık ve bıkkınlık beni geceleri rahatsız eder
hiç birisi geçmiyor aklımdan bu tablonun
Ooo ne güzel yaa.
İşsizlik gelecek kaygısı
Senin işin yok mu ya? Var diye hatırlıyorum.
artık yok
Daha iyisini bulursun eminim.
bok bulurum benden bi sk olmaz onu biliyorum
Ay sacmalama ya. Ne oldu niye bu kadar depresifsin?
olanı söyledim zaten 3 5 güne intihar ederim
Saçmalama lütfen ya. Ne intiharı. Ölüm son mu sanki? Aklını başına al. Hepimiz zor zamanlar geçirebiliyoruz. Daha zorlarını yaşayanlar var. İntihar çözüm değil.
ya benim normal zamanım olmadı ki hep zpr hep zpr
Çünkü biz güllük gülistanlık hayatlar yaşadık zaten.😐 inan şu sıralar bile o kadar zor zamandan geçiyorum ki.. yine de böyle düsuncelere kapılamıyorum. Neyse hayat senin hayatın sonuçta. Ama yine de konuşmak istersen konuşalım. Şu düşunceyi sil yeter ki
sağol ama konuşarak hallolmuyor
Ricaa düşünme öyle kötü senaryolar.
Sen git gizliden acayip sorular sor. Aklımda öyle kal lütfen😅😅
yok ölürsem yakında haberlere çıkarım
😐
Beni rahatsız eden bir şey yok
Beynimde ki fısıltılar
İstek wrtiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?