Kişilik & Karakter Cok yakınınız size bir seyleri dayattığı mi? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dayatma ile bir şeyler yaptırdı mi Evet Hayir Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cok yakınınız size bir seyleri dayattığı mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır olmadı.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayır bazan şununla evlen bununla evlen cinsinden teklifle gelip sırası değil diye reddettiği olmustur 0 0 Yorumla
bilinmiyorkim31 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Teyze ne dedin tam olarak anlamadım bişemi dayadılar 0 2 Yorumla Melike166 +1 yıl ahahahshsndmelsm çok güldüm ya Yorumla bilinmiyorkim31 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne dayıyorlar duruma göre 😹😹 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır yaptıramaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır olmadı..
Hayır bazan şununla evlen bununla evlen cinsinden teklifle gelip sırası değil diye reddettiği olmustur
Teyze ne dedin tam olarak anlamadım bişemi dayadılar
ahahahshsndmelsm çok güldüm ya
😄😄
Ne dayıyorlar duruma göre 😹😹
Hayır dayatamaz zorla
Evet dayattığı
Hayır
Hayır yaptıramaz