Otuzundan sonra tehlikelidir. Hem hâlâ genç ve güzeldir. Hem de bir aptal değildir ❤

#inci🤍
Otuzundan sonra tehlikelidir. Hem hâlâ genç ve güzeldir. Hem de bir aptal değildir ❤

#inci🤍
Anneme göre ben saf olduğum için hiçbir zaman tehlikeli olamazmışım, şimdi sorunu görüp sordum kendisine 🤣
Bence 38 yaşından sonra bir kadın saf olmuyor, kimi tanısam saf ayağında kurnaz çıkıyor canım.
Yaşla değil de yaşadıklarıyla alakalı bir durum bence. Şimdi benim annem tehlikeli mi :D melek gibi kadın. Bir kadının canını yakarsan canını darmaduman edecek kadar tehlikeli olur, aldatırsan seni doğduğuna pişman edecek kadar tehlikeli olur, yalan söylersen dilini kesip eline verecek kadar tehlikeli olabilir vs. Durduk yerde tehlike arz ettiğimizi düşünmüyorum.
30 çünkü düşüncelerinin tam oturduğu yaş ne isteyip ne istemediğini iyi bilen, kimseye eyvallahı olmayan, hatayı affetmeyen umursamaz biri oluyorsun bu yaşta
Bence biz kadınar heryaşta telikeliyiz😂
😂yazacaktim detaya yaşı falan yok her yaşta öyleyiz hsjsjs
Sen yazdın say
Ha sen haben 😂
Teşekkürler
Cevap
44Cevap
Tehlikeli olmanın yaşı olmaz. Bazıları ne kadar büyürse büyüsün beyni ve karakteri küçüktür..
Kafasının ne denli çalıştığına bağlı
Arsızsa ve ahlaksızsa her yaşta tehlikelidir
Yaşla alakası yok..
Necip Fazıl'a sormuşlar: Siz bir kadının zekasını nerden anlarsınız? Denince "Konuşmasından.." demiş..
- Ya hiç konuşmuyorsa?
+ O kadar zekisini görmedim.. demiş..
Susan, konuşmayan bir kadından daha tehlikelisi yoktur.. Hele bir de kırılmış bir kalple duâda ediyorsa, mazlumun ahından sayılır.. Yer, gök birleşse yeridir..
Hchdhdhbd Zaman kollayan her kadın tehlikelidir. "Vakit geldi ve çattı "diyen her kadın o an tehlikelidir. Durumu daha açarsak en çok evli kadınların çocuklarını buyuttukten sonra tehlikeli olabileceğini düşünüyorum. Malum artık özgür kalmış bir ruh bir beden ile karşı karşıyadir. Ve zamninda onu aldatan onu ezen assagilayan kim var ise onun haddini dersini restini gösterecek durumdadır yani bu genelde 38 yaş oluyor bence.
Benim şahsi düşüncem, tehlikeli olan bir kadın veya erkek, yaşa bakmaksızın doğuştan böyledir. Ama tabi kişinin karakteri değişime ne kadar elverişliyse, bu gibi faktörler de etki tehlikeli veya güvenilir olmasını etkileyebilir.
Tehlikeli olan aklen fikrini yürütmeye başladığı andan itibaren kötü niyetli ise her zaman tehlikeli olur.
Kaldı mı öyle entrikalar?
Millet geçim derdinde yahu
Ben mesela ekmek paramın peşindeyim ne tehlikesi? Yok öyle bisey
Bence de 30 ama keşke daha genç bir yaş olsa da her kadın erken yaşta kendi ayaklarının üzerinde durabilse
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar her insan. Neden tehlikeli olsun bir kadın? 30 a kadar aptal olan sonrasında da aptaldır.
Yazdığın yazı muhteşem♥️ kesinlikle çok doğru…
Öyle bir yaşı mı varmış. Hiç sanmıyorum, siz doğuştan tehlikelisiniz. 😅
Manipüle yeteneği güçlü kadın her yaşta tehlikelidir. d
Bir kadın 7 den 70 e kadad tehlikelidir : ))
Elini kana bulamadıysa hala tehlikesizdir bence 💁♀️
Bir kadın her yaşında ayrı bir tehlike potansiyelidir.
Bence yaşı yok
Bana göre kırıldığı zaman tehlikeli olur
Kadın canım olmasın yeter her yasta tehlıkelıdır.
30dan sonra pörsümeye başlıyorlar, kendinizi kandırmayın. Ayrıca 18 yaşından sonra aptalca davranış sergileme zekayla ilgilidir.
Peki.
Belli bir yaşı yok aslında. Hayattan gereken dersi aldıktan sonra desek daha dogru olacaktır
Aşık olunacak şarap gibi olgun ve lezzetli kadın 👍
Kadın milleti şeytan gibidir her yaş tehlikedir
Bir film repliğininde geçiyor, şeytan görse yol değiştirir 😂
Doğduğu ilk günden itibaren
Konuşmaya başladığı andan itibaren tehlike çanları çalar..
Canı yanan kadın tehlikelidir. Her insan gibi
30 yaslarindaki hem daha disi hem daha se. k si hem daha gozu kara.
Her yaşta tehlikeli olur
Bunun bir yaşı yoktur jdhb
Hiçbir başarı elde edememiş silik biriyse kaç yaşında olursa olsun kimse umursama z
Cevabını bildiğin sorular sorma yeğen
😂dayı yolunu şaşırdın ellam
Siz körpelerin yolunu aydınlatmaya geldim
40 yaş diyorum ben. orada bir şey oluyor insana, artık uyanıyor mu noluyor bilmiyorum ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor
Bir kadın neden tehlikeli olsun ki. Kadınlar her yaşında güzel, olgun ve iyi olsunlar
Aldatılan kadın hepsinden tehlikelidir 😂
35 yaşından sonra
Her yaşta tehlikelidir))))
Otuzbesten sonra çok çekici olurlar
Kendimi bildiğinde ve bazı duyguları anladığında
26 dan sonra bomba gibidir 😅
Hep tehlikeli
Yaşı olmaz bu işlerin 😅
Ne zaman aşk acısı yaşarsa
Bir kadın tehlikeli olamaz.
24 yaşından sonra içinden bir ejderha çıkar.
Kafası net oldugunda.
Kadınlar hep tehlikelidir
bence 28 den sonra tehlikelı olur
30 nokta tespit
İki?
😂 o yaşta başlıyoruz dimi
nasıl tehlkikeli? Ne kadar mal bir soru...
Neden mal soruya görüş yazıyorsunuz
Her yaşta tehlikelidir
35 yas
40 dan sonra
30 undan sonra azar
30 dan sonrası bence
30 yaşından sonra 😄
30 sonrası.
Her yaşta olur
17 den sonra tehlikeli
25 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?