Kişilik & Karakter Moralinizi yükselten bir şey söyler misiniz? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Ortakla kurduğumuz planlara odaklanınca moral trafosuna dönüyorum😃 fjfj Moralinizi yükselten bir şey söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ülke haberlerinden, ülke insanlarının %90 lık kesiminden uzak kaldığımda moralim yükseliyor. 0 0 Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Müzik dinlerken şarkı söylemek Ve hergün farklı bir umut bence ya. 1 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Nefes alıyorsan umut vardır gibi oldu bu jfjf 1Garaguzzu +1 yıl 😂😂Biraz öyle aslında
Sasha___xs Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Bişey eğer olmuyorsa yeterince istememişimdir demek ki. Salla geç. 0 0 Yorumla
Nefertitidediklan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Şu anda moralimi yükseltecek bişey yok hayatımda ne yazık ki 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kedileri düşünmek bile etkiliyor ama tabiki sevmekten yanayım. 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kedi ve köpek videoları ijlemek, yimek yemek ve k-pop dinlemek olabiliy 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Müzik dinlemekAma bazen öyle bı daraliyorum ki o bile fayda etmio 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Annemle sarma sarıp yemek 😅 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Seninde morelin kötüyse yandık. d 0 4 Yorumla ikizterazi +1 yıl Moralim güzelll Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Moreli güzel olup morelini daha da yüksek tutmanın sırtını ariyosan bı sigara da sana iccem Yorumla ikizterazi +1 yıl Aramıyom o zaman 😂 Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Arama bulursun sen hemen iyi gunler Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kendine gel sen Bihter ziyagilsin 0 3 Yorumla ikizterazi +1 yıl Sen kendine diyorsun mu bunu😂 Yorumla karadenizliprenses +1 yıl Haha evet 😂😂 hizmetçilerle tartıştığına inanamıyorum Bihter 😂 canım mısın cemile 😂😂 Yorumla ikizterazi +1 yıl Kdkdj canım cemile Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. sen olmasaydın ben ne yapardım 0 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik, kaliteli dizi/film, oyun, doğa ve köpeğim. 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hesabınıza para yatırıldı mesajı :D 0 0 Yorumla
Eeeemmmiir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yazdığını. n aynı aklımımı okudun 🙄 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Hesabına para geldi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. şarkılar... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ülke haberlerinden, ülke insanlarının %90 lık kesiminden uzak kaldığımda moralim yükseliyor.
Müzik dinlerken şarkı söylemek
Ve hergün farklı bir umut bence ya.
Nefes alıyorsan umut vardır gibi oldu bu jfjf
😂😂Biraz öyle aslında
Nokta
Bişey eğer olmuyorsa yeterince istememişimdir demek ki. Salla geç.
Şu anda moralimi yükseltecek bişey yok hayatımda ne yazık ki
Kedileri düşünmek bile etkiliyor ama tabiki sevmekten yanayım.
Kedi ve köpek videoları ijlemek, yimek yemek ve k-pop dinlemek olabiliy
Müzik dinlemek
Ama bazen öyle bı daraliyorum ki o bile fayda etmio
Annemle sarma sarıp yemek 😅
Seninde morelin kötüyse yandık. d
Moralim güzelll
Moreli güzel olup morelini daha da yüksek tutmanın sırtını ariyosan bı sigara da sana iccem
Aramıyom o zaman 😂
Arama bulursun sen hemen iyi gunler
Kendine gel sen Bihter ziyagilsin
Sen kendine diyorsun mu bunu😂
Haha evet 😂😂 hizmetçilerle tartıştığına inanamıyorum Bihter 😂 canım mısın cemile 😂😂
Kdkdj canım cemile
sen olmasaydın ben ne yapardım
Tatli ve cikolata güzel sozler
Müzik, kaliteli dizi/film, oyun, doğa ve köpeğim.
Bulamadım bende onu
Hadi yaparsın sen
Mauro Emmanuel İcardi
Sigaram kahvem müziğim ☺️
Arkadasimla disari cikmak
Bugunde cok iyi görünüyorum!
Moralimi düzelten bir şey yok
Kedi videoları izlemek
Hesabınıza para yatırıldı mesajı :D
Evli sevgilimle yazışmak. Yakalanmadan tabi:)
Beşiktaş iyi futbol
Yazdığını. n aynı aklımımı okudun 🙄
😂😂
Şarkılar ve yeni yerleri keşfetmek
Hesabına para geldi
hiçbir duygu kalıcı değildir.
Kahve
Müzik ve sigara
Lo çay içmek
Sigara muzik uyku
Fenerbahçe maçı
Deniz kenarında oturmak