Güncellemeler
+1 yıl
Farklı şehirde okuyorum. Normalde böyle insan değilim. Keşke ailemin yanında okusaydım. Tek gerçek aile
Son sınıf Üni öğrencisiyim. Busene çoğu kişinin yüzünü gördüm. Kimseyi aramam etmem, çağırmam. Kimseden beklentim yok. Sınıfta mecbur kalmadıkça kimseyle konuşmam. Yurt oda arkadaşlarıma da ayni şekilde. Çünkü herseyi artık fark ediyorum. Onlara bise anlatıyorum. Takmiyolar. Fark ettim. Bende artık hiç konuşma falan yok. . Arkadaş desen boş boş insanlar. Ne dediğini bilmeyen çocuk kafalı. Ben kendimi de sevmem normalde ama mecburum kendimi sevmeye. Kimseyle sohbet muhabbet yeter. Normal mi bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal bence
Fazla soyutlamissin kendini iliskileri kesmisin guzel sayen herkesin yuzunu zamanla goruyorsun
Tek liman aile anlasamazsan bile tek gercek
Evet kıymetlerini anlıyorum. Annemin kardeşimin. Arkadaş bos
Bende cocukken cok celiski yasadim tartistim ailemle arkadaşlarım icin taki arkadaslar yari yolda koymasi dalgagecmesi ihanet etmesinden iyi ders aldim tek arkadas aile oluyor belli bir zamandan sonra
Normalde herkes ile iyi bile olsan, zaten farklı yerlerde hayatına devam edeceğniz için hepsi ile aynı seviyede sevgi kalmayacak
Hep böyle yaşamak zor olacaktır
Hep böyle değilim ya. Çok şükür
Benim cv ya senin suanki halin
Daha iyi böyle yaa.
Ben kendimi seviyorum bana yeterli
Ara ara gelir o normal
Normal
Biraz sıkıntı yaşarsın ilerdee