Sorum gayet basit. Son yaşadığım şeylerden sonra ben istediğim birisini bulamayacağımı anladım sanırım. Yani sadık, seven ve saygı duyan bir kadın bulamayacağım. Çoğu kız koca parası yiyeyim, daha iyisini bulunca tekmeyi basayım derdinde.
Öncellikle şunu belirteyim, benim için bir kızın çok güzel olmasına gerek yok, ilişki durumu bile benim için en son sıralarda sadece insan olsun ve saygılı olsun, sadık olsun, fazla kafa ütülemesin yeterli.
Evet arkadaşlar, sizce kendi yoluma gidip bekar bir hayat sürmek mantıklı mı? Ufakta olsa birikim yapıp gereksiz harcamalardan uzaklaşmaya çalışıyorum. Son yaşadığım olaylardan sonra zaten kafama derin bir reset atıp bozulan ayarlarımı fabrika ayarlarına döndürdüm.
Hayatımda birisinin olmamasının olumlu ve olumsuz yanları olacak. Paramı daha çok çoğaltırsam milyoner felan olursamda hiç böyle publara gideyim, karı kız peşinde gezeyim derdinde bir insan olmak istemem.
Kendi halimde işimde gücümde, kendimi geliştirmeye ve farklı yerleri gezmeye çalışan birisi olmak isterim. İnsanlara gösteriş yapmak hatta sosyal medya üzerinde şuraya gittim, bunu yedim gibi paylaşımlar bile yapmak istemiyorum. Çok yapay geliyor. Anılarım bana ait olmalı.
Sizce mantıklı mıdır? Bazılarınız soracak, erkeksin, mercimeği fırına verme ihtiyacın olacak vs diyebilir, ancak hayatta en az değer verdiğim şeylerden birisidir bu durum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer