Kişilik & Karakter Hayatınızda, en çok azaltmanız gereken şey nedir? Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Para harcamayı Boşa geçen zamanı Bazılarına verilen değeri Herşeyi kafaya takmayı Başka bir şey Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınızda, en çok azaltmanız gereken şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazıları kendilerine verdiğim değeri hak etmiyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Boşa geçen zamanı 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gereksiz yere düşünmeyi.. 1 0 Yorumla
Laralaraa Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 92% +1 yıl İhanetleri ve sadakatsizlikleri Ve kendimi kötü hissetmemi. 1 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bazılarına verilen değeri ve herşeyi kafaya takmayi maalesef 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herşeyi çok kafama takıyorum anında moralim düşüyor 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her şeyi kafaya takmayı ve boşa geçen zamanı 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bazılarına verdiğim gereksiz değeri ve sigarayı 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Birazcık vicdandan tasarruf etmem gerekecek gibi. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşa geçen zamanı ve her şeyi kafaya takmayı en kısa sürede bırakmazsam erken yaşlanırım artık 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Boşa geçen zamanı.. 1 0 Yorumla
GökxNur Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi içmeyi 😄 1 3 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Kafein ihtiyacı mı fal merakı mi :) Yorumla GökxNur +1 yıl İkiside değil gibi fala inanmam kafein ihtiyacı değilde kahve aşkı sanırım bilemiyorum ya adını koyamadım henüz 😄 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Adını koyamayıp sevdiğimiz çok şey var :) peki. Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Vaktimi israf ediyorum. Buna dur demeliyim. 0 1 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl O zamqn bana da ugra Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. herşeyi takafa takmak :/ 0 0 Yorumla
agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl İnsanların değerini ölçmeden değer vermek 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Takıntılardan artık kurtulmak istiyorum. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. İnsanlara olan güveni. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. boşa geçen günlerimi... 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Acıdığım tek şey 😒 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. insan 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para harcamayı 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Boşa geçen zaman 0 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Sigara ve kahve yi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bazıları kendilerine verdiğim değeri hak etmiyor.
Boşa geçen zamanı
Gereksiz yere düşünmeyi..
İhanetleri ve sadakatsizlikleri
Ve kendimi kötü hissetmemi.
bazılarına verilen değeri ve herşeyi kafaya takmayi maalesef
Herşeyi çok kafama takıyorum anında moralim düşüyor
Her şeyi kafaya takmayı ve boşa geçen zamanı
Bazılarına verdiğim gereksiz değeri ve sigarayı
Birazcık vicdandan tasarruf etmem gerekecek gibi.
Boşa geçen zamanı ve her şeyi kafaya takmayı en kısa sürede bırakmazsam erken yaşlanırım artık
Boşa geçen zamanı..
Türk kahvesi içmeyi 😄
Kafein ihtiyacı mı fal merakı mi :)
İkiside değil gibi fala inanmam kafein ihtiyacı değilde kahve aşkı sanırım bilemiyorum ya adını koyamadım henüz 😄
Adını koyamayıp sevdiğimiz çok şey var :) peki.
Vaktimi israf ediyorum. Buna dur demeliyim.
O zamqn bana da ugra
başarı isteğini
Para harcamayo, boş zaman gecirmeyi 😢
herşeyi takafa takmak :/
İnsanların değerini ölçmeden değer vermek
Bazılarına verilen değeri
#Mirliva
Takıntılardan artık kurtulmak istiyorum.
İnsanlara olan güveni.
Boşa geçen zaman
Kafama ailemi babamı takmayı
Para harcamayı azaltmaliyim
boşa geçen günlerimi...
abur cubura boşa para vermeyi.
Acıdığım tek şey 😒
insan
Para harcamayı
Boşa geçen zamanı
Boşa geçen zaman
Sigara ve kahve yi