Herkes mutlu olmak için çabalar ama gerçekte ne arzuladığını kesin ve tutarlı bir şekilde söyleyebilir misin?
Yapacak bir iş.
Sevecek bir insan.
Umutla beklenecek bir şey.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes mutlu olmak için çabalar ama gerçekte ne arzuladığını kesin ve tutarlı bir şekilde söyleyebilir misin?
Hayatta umutsuz yaşanmaz, ikinci şıkkında gerekli ama önce “can sonra canan” bu cümleyi ozanlarımız boşuna dememiş sen önce yeni birisi için tamamiyle hazır olucaksın ki (maddi ve manevi) şekillerde ve sonrasında Allah’tan dileyeceksin ki senin için iyi, güzel ve temiz birisini karşına çıkarsın…
Eğer kendini sevmiyorsan ve özgüvenli değilsen dışarıdan basılan mutluluk baki olmuyor. Bu potansiyel içinde yoksa insanın, ancak mutlu olmaz mutluyum numarası yapar.
Aşk hariç her şeye sahibim ama yine de mutsuzum. Hayatımda birisi olmadığı için mi?
Herkes için cevap değişir. Benim için bir şey olması gerekmiyor. Yağan yağmurdan bile mutluluk kapabilirim.
Thank ⁁ou
Cevap
24Cevap
Kendini bulmak ve kendini sevmek. Gerisi bir şekilde gelir..
Kendini sevmek, kendinle barışık olmak yeterli...
Aşk gerekiyor tabi ki de, yani sevmek ve sevilmek gerekiyor.
Önce kendini sevmek ve kendinle barışık olmak gerekiyor. Gerisi bir şekilde hallediliyor zaten.
Akışa bırakmak gerekir. Çok büyük beklentiler içine girmektense mükemmeliyetcilikten uzak günler geçirmek mutluluk getirir. 🌸
Aslında hepsi. Çünkü hepsi birbirinden bağımsız değil, ilişkili. İşin olmadan kim sever seni? Hani paradiz erkeği sadece znnedi sever hesabı.
Çocuklar ve aile harici sevilecek kişi insanın hep ağzına. ... için iş. En azından parası olan insan gezer.
mutluluk kavramı kişinin beklentisine göre değişir. kimine göre sağlık kimine göre aşk kimine göre kariyer kimine göre başka bir şeydir.
Sevdiğim ve sevildiğim erkek, gerçek aşk gerekiyor öncelikle🍀🗝️
İş olayını tamamladım, sevecek bir insan olsa yeterli.
Seveceğin insanlar olmasından daha mutlu eden ne olabilir
Hep daha iyiyi hayal ederek. Elindeki imkânlarla hayatın tadını çıkarıp mutlu olmalıinsan...
Bana iyi gelecek birisi şart sadece geri kalanı hep var
Her şeyden önce kendini sevebilmek, başarmak, yalnızlığı tercih etmek.
Mutlu olmak için mutluk derdine düşmemek gerekir
Mutlu olmak için zengin beyin en sevdiklerin lisesi
mutluluk yoktur
Sevmek ve sevilmek
Mutlaka seveni olacak ki.
Sevgi her şeyin üstesinden gelir
İyi bir meslek ve maaşıda iyi
Umutla beklenecek bir şey
Bence sevmek ve sevilmek sevecek bir insan
Mutlu olmak
Kesinlikle
Psikolojik olarak sağlam olmak gerekir.