Kişilik & Karakter Cok önemli kararları kime danisirsiniz? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En önemli kararları kimle paylasirsiniz Es Aile Arkadas Diger Hickimse Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cok önemli kararları kime danisirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kimseye kendim kararım veririm. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Es ve çocuklarla konuşur karara varırız buna ailede denebilir ama eşimin ailesi veya benim ailem değil anne baba ve çocuklarla birlikte kendi ailemle diyelim 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bir büyüğe danışırım. Litrelik yeni rakı olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye kendim kararım veririm.
Es ve çocuklarla konuşur karara varırız buna ailede denebilir ama eşimin ailesi veya benim ailem değil anne baba ve çocuklarla birlikte kendi ailemle diyelim
Ayetlere bakmaya çalışıyorum
Bir büyüğe danışırım. Litrelik yeni rakı olabilir
aile
Allaha bırakırım
Aileme
Aile.