Son 2 haftadır biraz kendi dünyam ve biraz da ruhsal dünyamdan da kaynaklı yaşadığım durumlardan ötürü gördüğüm rüyalar biraz arttı özellikle çok enteresan ve kötü rüyalar görmeye başladım bunun artık bende normal olmadığı kesinleşti daha doğrusu ben öyle düşünüyorum gerçi önceden de çok normal rüyalar gören biri değildim ama bu son zamanda da biraz sıklaştı artık... Bu durumda ilaçlarında etkisi varmıdır bilmiyorum? Birde görselde paylaştığım gibi bu işin astrolojik kısımı da var... var mı böyle durumlar yaşayanlar? Benzer durumlar yaşayanlar?
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
İlacın etkisi olabilir kardeşim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz internettede baktım da bence büyük ihtimalle etkisi var ben eskiden de ilginç rüyalar görürdüm ama böyle son 2 haftadaki gibi bu kadar enteresan ve korkunçlarını görmezdim...
Böyle bir şey imkansız yok yani hee kendinizi kaptırmayın Allah var
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rabbimize inancımız sonsuz da senin yorumun ne alaka anlamadım kardeşim kendimizi bir şeye kaptırdığımız yok zaten birşeylere inanırsın inanmazsın orası kişinin kendisine kalmış bir durumdur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşamadım
İlacın etkisi olabilir ama biraz bende de keysifslzij falan var hafif baş ağrısı
Orası artık kesin zaten ben de önceki eski hallerime göre kanaat getirdim artık...
... Yaşadığın şeyler + hepimizin dünya olarak yaşadığı şeyler maalesef artık bizi böyle olmamıza mahkûm etti 😪😪
Maalesef kardeşim...
İlacın etkisi olabilir kardeşim.
Biraz internettede baktım da bence büyük ihtimalle etkisi var ben eskiden de ilginç rüyalar görürdüm ama böyle son 2 haftadaki gibi bu kadar enteresan ve korkunçlarını görmezdim...
Aynen öyle kardeşim.
Böyle bir şey imkansız yok yani hee kendinizi kaptırmayın Allah var
Rabbimize inancımız sonsuz da senin yorumun ne alaka anlamadım kardeşim kendimizi bir şeye kaptırdığımız yok zaten birşeylere inanırsın inanmazsın orası kişinin kendisine kalmış bir durumdur...
Evet yaşıyorum
Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum o zaman...
Amin cümlemize