Fikrimce... hayır demek bile bazen yetebiliyor.

Fikrimce... hayır demek bile bazen yetebiliyor.
Şimdi diceksiniz ne alaka biri var evli değil çocukları var ben ona dedim sonra bir anda sinirlendi bekle bekle nereye kadar demek istedi bu hareketlerin hoşuma gitmiyor demek istedi sonra garip olan bir yerden bir şey diyor yorumda benim hayatım yok diyorum niye öyle diyorum sonra diyor ki mesaj attım sonra bir bakıyorum kimse yok meğer oymuş dedi yazıyla sonra zaten her insanın yüzü bellidir ama sinirlenince gerçek yüzünü görürsün onlara bağırınca
Bu biri her kimse dengenizi bozmuş. Bırakın yoluna gitsin🙂
Yok dengemi bozmadı örnek vermek istedim
Anladımm. Tesekkürler.
Rica ederim
Sırlarımızı saklaması ve yaşadıklarımızı şefkatle dinlemesi, zor anlarımızda bize destek olması, kötü zamanlarda bırakmayıp gerçek sevgi ve sadakatle sarılması, sahip çıkması, üzüntüleri de benimsemesi, başkalarına karşı yine bizi tercih etmesi ve savunması.. 🍀🗝️
Hayır demek çok da bir şey ifade etmez.. Çünkü o an hissettiği üzüntü, hayal kırıklığı, mutsuzluk, istemediği birçok şeyi söyletebiliyor.. Yani çok da içten değil..
Daha çok uzak durup seyretmek gerekiyor insanları.. Neler yaptığına bakmak lazım.. Daha özgür oluyorlar ve ilk fırsatta üzerlerindeki sahte kıyafetleri çıkarıyorlar..
Teşekkür ederim..
Karşı cinsin gerçek yüzünü görmek için.. en zor zamanlarda nasıl davrandığına bakmak lazım.. eğer hala yanındaysa ve seviyorsa işte o zaman gerçekten seviyor demektir.. ama eğer çıkarı bitince gidiyorsa sevmemiş demektir ya da amacı farklı demektir
ya da ona makyajsız daha güzelsin diyin :D
😅😅
😅
Cevap
36Cevap
Reddet ya da hoşuna gitmeyecek bir şey yap ve davranışlarına bak..
Hayır demekle cozulmez bence
Onu küçük testlere sokardim kriz anlarinda napiyor diye görmek icin sakinligini koruyor erkek gibi davraniyor mu yoksa içinden pazar kadını mi cikiyor
Utanma hissi var mı bu adamda kendiyle hala içinde savaş halinde mi ya da tam tersi olgunlasmis mi diye bi tartilmali erkekler 😀
"Bakire değilim." diyip olta atıp erkeğin seni bakire olup olmamana göre sevip sevmediği ve ya kullanıp kullanmamak istediğini anlayabilirsin. Erkek seni terk ediyorsa ve ya kullanmak istiyorsa "Seni denedim." diyerek tekme vurulur.
Sinirleneceği bir şey söyleyerek. Damara basmak gibi değil, onur kırıcı bir şeyde değil. Sadece biraz sinirini bozacak bir konu açılır ve sonrası zaten malum. Değer veriyorsa sakinliğini korur. Hiç olarak görüyorsa zaten gerçek kimliğini belli eder ve çirkinleşir.
Kesinlikle hayır demek ve direksiyon dersi almak.. Bu ikisi kesinlikle çok etkili bir yöntem.. 😄
Zaman bütün maskeleri düşürür, ekstra bir çaba sarfetmeye gerek duymam.
Çok yolu var..
Ama bunu illa da çıkaracam diye uğraşmaya gerek yok çünkü kendiliğinden çıkıyor zaten bir yerde.
Ama ben, en iyi gerçek yüz çıkarma olayını ayrılırken yaşıyorum. :D
Annesiyle ailesiyle arasi nasilsa gercek yuzu de odur. Annesiyle sorun yasayan bir kisiden hayir gelmez.(Extrem durumlar olabilir, hayirsiz anne babalar haric😬)
Gerçek yüzü görmek o kadar kolay değil ama mesela istediği çoğu şeye hayır derseniz ya da fazla gösterişli takılıp onun hal hareketlerini takip ederseniz görme imkanı olabilir.
Gösteriş derken anlayamadım?
Denemek için mesela her zaman gittiğiniz yerlerden farklı yerlere gidebilirsin durumun iyi değildir pahalı bir yere gidersin tepkisini görürüsün durumun çok iyidir ucuz bir yere gitmeyi teklif edersin yine denemiş olursun
Anladım.. mantıklı bence de denenir.
Çünkü çoğu insan gerçek yüzünü maddiyat devreye girince ortaya çıkarıyor bu sadece karşı cins için değil herkes için geçerli
Evet para herkesin en büyük derdi haline geldi.
Aynen öyle
Sevmediği bir şeyi yap iki dakkada şeytana dönüşmezse tamamdır
Konuşmak yetiyor bana ifadeleri anlatıyor kendisini
Beklemek gerekir , kavga etmek gerekir güç duruma düşmek gerekir
Uzun zaman birlikte yaşadığı insanlara nasıl davrandığına bak mesela ailesi falan
Burdan birisinin dedigine gore direksiyon deesi vermek gerekiyomus
Ondan bir adım sonrası ayrılık. Neden böyle bir şey isteyesin ki...
Bir şey yapmam, denemem.. kim olsa denenince, o içinde şeytanı çıkarır..
Aynen reddet, sinirlenecegi bir şeyler söyle gıcık et😂 hemen rengini belli eder
Evet hayır dersen gidip eski sevgilisine yazacak oradan anlarsın :D
Ailesiyle iletişime bakın.. orada riyâ olmaz..
Benim çok fena taktiklerim var ve her zaman da işe yarıyor gerçek yüzünü göstermeye.
Herkesin tepkisi farklıdır.
kim olursa olsun karşındaki erkek kız fırsatını ver o zaman anlarsın gerçeği
Bisey yapmaya gerek yok herkes rengini belli ediyor biz aldık gene payımızı
Bir erkeğin gerçek yüzünü ayrılma aşamasında görürsün bence.
Maddiyat olarak zarara uğratmak gerekir 😂
Güzel fikir😅
😅😅 çogu kadın dönüşebiliyor evet ama düzgün kadın istemez...
Bende duyuyorum evet.😅
Ben vermem zaten😅😅
Makyaj temizleme suyu dfmfldşsl
😅😅
başkalarına nasıl davrandığını gözlemlemek yeterli
kızlar aşık olunca görmek istemişyorlar
Bence de
Kadınların belirli bir yüzü yok
Sadece kadın ol o döker eteğindeki yaşları
Sadece izlesen yeter aslında.
Ben bir şey yapmadan kendilerini gösteriyorlar.
kavga edince ortaya çıkar gerçek yüzleri
bir şey yapmaya gerek yok kendilinden ortaya çıkar
Sabirli bir insanim.
Gözlerine bak. Sıkıntılı zamanlarında belli olur.
seks konusunca belli oluyor
Aynaya bak :D Nede olsa onu seçen sensin :D
Parası varsa para iste belli olur.
Herkes yapamaz bunu😅
Uzaktan izle görürsün
ist. dan antalyaya bi otobüs yolculuğu yap
Zaten anında belli oluyor extra bişeye gerek yok
Trip attığında umursamamak.
Sosyal deney
Yalan söyle 😎
seks yapmak gerekir
Kavga