Burada bile dikkat çekmek isteyen cok kisi var, gerek sorular gerek resimler.
Sizler ne dusnuyorsunuz
Burada bile dikkat çekmek isteyen cok kisi var, gerek sorular gerek resimler.
Sizler ne dusnuyorsunuz
Ben de resimli soru atarım konuyla ilgili ancak 24 saat nasılım sorusu atanların takdir edilme, beğenilme isteklerinin olduğunu düşünüyorum. Açık saçık foto atanları zaten ucuz buluyorum. Tabi karakter, güzellik olmayınca ila ki açaçaklar..
Asiri acik ve saçma sapan pozlar gerçekten basit
Şaşırdık mı hayır nir kişi her yıl gecelikle foto atıp nasılım diyor sanki millet eşi beğenecek onu 😂😂
Klâsik Ortadoğu insanıdır. Sanatın, kültürün, bilginin değil de gücün, popüler olmanın önemli olduğu toplumlarda insanlar da bilgili , donanımlı olmak yerine önemli insan olmak isterler. Bunu da kimi parasıyla, kimi güzelliği ile ikisi de olmayanlarıl ise çeneleri vs. İle yapmak isterler.
Yani olay aslında kişisel değil toplumsal sosyolojik bir sorundur. Çözümü ise kısa süreli olmaz, yüzyıllar gerektirir. Birkaç kuşak sonra belki. Biz buna kısaca coğrafya kaderdir diyoruz. 😂
Cevap
6Cevap
İnsanlar her zaman toplumda kişilikleri ve kültürleri davranış özeliği ortaya koyar. Güvensiz kişiler her zaman geri kalmayı kabul ederler.
Gerçek hayatta önemsiz olmalari hele bir tanesi var nasılım diye sorup duruyor günde 2 defa baydı resmen
Ben miyopum zaten sıkıntı yok açımdan. Görsellikler açık saçık saçmalık olay.
Ben dikkat cekmeye merakli biriyim. cocukken alamadigim deger veya ilgi olabilir. Bu batakliktan cikmaya da calisiyorum ama
Kesinlikle itici duruyorlar
Sıkıcı olmaları veya kendi halinde olmaları olabilir , birçok neden olabilir aslında..
Seviyorlar ilgiyi.
Sürekli göz önünde olmak için çabalarlar
Kimseye karışmamaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?