Kişilik & Karakter Sizce siz iyi insan mısınız? Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce siz iyi insan mısınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet iyi olmaya çalışıyorum elimden geldikçe 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum. Kalpleri yalnız Allah bilir. Biz sadece mükemmel olduğuna inanan kullarız. Oysa mükemmel tek bir insan var, o da hz. Muhammed sas 0 0 Yorumla
-AEG- Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Zaten hep İyi niyetimden Kaybettim, fazla iyi olmakta kendine kötülüktür.. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. hayır. iyi insan olma çabasındayım. iyi insanım diyen kibir yapar yalan söyler 0 0 Yorumla
bayram511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl İnsanın illaki düşmanı olur, düşmanı ve kişiye beslenilmeyen insan çok azdır yani, zararsız ve kimseyle bir kötülüğü olmayan insanlar var, ben kendimi iyi olarak görüyorum 0 0 Yorumla
redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Eskiden herkeze eşittim artık Adamına göre iyiyim 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. yerine ve kişiye göre değişe bilirim. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. maalesef evet iyiyim 0 3 Yorumla Angell20 +1 yıl Neden maalesef Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bu çok derin bir konu, iyi olmak hep kaybettirdi Yorumla Angell20 +1 yıl Doğru Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neysem oyum ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet iyi olmaya çalışıyorum elimden geldikçe
Bilmiyorum. Kalpleri yalnız Allah bilir. Biz sadece mükemmel olduğuna inanan kullarız. Oysa mükemmel tek bir insan var, o da hz. Muhammed sas
Zaten hep İyi niyetimden Kaybettim, fazla iyi olmakta kendine kötülüktür..
hayır. iyi insan olma çabasındayım. iyi insanım diyen kibir yapar yalan söyler
İnsanın illaki düşmanı olur, düşmanı ve kişiye beslenilmeyen insan çok azdır yani, zararsız ve kimseyle bir kötülüğü olmayan insanlar var, ben kendimi iyi olarak görüyorum
Biz kalbi güzel insanlarız..
Eskiden herkeze eşittim artık Adamına göre iyiyim
yerine ve kişiye göre değişe bilirim.
maalesef evet iyiyim
Neden maalesef
Bu çok derin bir konu, iyi olmak hep kaybettirdi
Doğru
Neysem oyum ya
Evet iyilik iyidir
Bilmem sizce
Namuslu ahlaklı bir aile çocuğuyum
Asiri iyiyi.