Ünlü olup saygınlığın olması mı yoksa zengin olup paranın olması mı?
Ünlü Olmak
Zengin Olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neye göre ünlü olmak istediğinize bağlı, ama zengin olursanız ama tabi ki de göz çıkarmayacak zenginlikten bahsediyorum. Eğer öyle olursanız daha güzel olur ve zaten ünlü olmuş gibi de olursunuz gelirler borç falan istemeyen zjsjs
Önceden sosyal medyada fenomendim ve çok fazla zorbalık ve , saçma düşünce var. İnsamların fikirleri senin fikirlerin uyuşmadığı zaman çok ses yapıyorlar ayrıca ünlü olmak hoş degil. Sadece popüler olduğun bir dönem olur gelir ve geçer. Zengin olmak hoş değil , sebebi zengin oldugu zaman insanlar sapıtmaya başlar. önemli olan dogru insan olabilmektir.
Cevap
22Cevap
Zengin olmak sadece
Gereken parayı ele geçirmek yani zengin olmak ve tüm hayalleri gerçekleştirmek bence kesinlikle 🍀🗝️
Ne ünlü ne de çok zengin olma meraklısı değilim. Ama ikisini de kendi açımdan sakıncalı görmüyorum. Olsa da olur olmasa da olur.
hahahaha soru ilginc tabi, hem ünlü hem zengin olanlari ne yapacaz
Ünlülügu hiç istemedim şimdiye kadar o yüzden zenginliği seçtim💵💵
Ünlü olmanın derdi çekilmez. Zengin ol, kendine harca.
Zengin olmak isterim, ünlü olmaya gerek yok...
Zengin olmak. Unlu olucamda ne olacak cok kadinda gozum yok ya da ovulmek konusunda..
Zengin olup, medya patronu olan biriyle ortaklık yapınca; hem zengin olurum hem de ünlü.
Ünlü olmak çok kolay görüş atıyorum 100 kişi özelden yazıyor zengin olmak daha zor xoru başarmak her zaman hedefimdir.
Zengin olunca bir şekilde tanınırsın zaten.
Huzurlu ve mutlu olmak ✨
Para saygınlık demektir zaten
Zengin olup ünlülere iş yaptırmak
Zengin biriysen Ünlü birisindir zaten
mutlu huzurlu sağlıklı olmak
zengin olmak. ünü napiim
Zengin olmak
onun olmak abla onun olmak...
Zengin
#Mirliva
Zengin olmak
Zengin olmak