Düşünceler bizleri epey yoruyor, cümlelerin anlamlı, anlaşılır olması için cümleleri dinlendiriyoruz. Cümleler dinleniyor. Bizimde dinlenmeye, anlaşılır olmaya ihtiyacımız var.. Belki bir virgüle ihtiyacınız vardır...

Düşünceler bizleri epey yoruyor, cümlelerin anlamlı, anlaşılır olması için cümleleri dinlendiriyoruz. Cümleler dinleniyor. Bizimde dinlenmeye, anlaşılır olmaya ihtiyacımız var.. Belki bir virgüle ihtiyacınız vardır...
Evet elimden geldiğince eklemeye deniyorum. bazen dinlenmek gerekiyor.. ya da nokta koymak ve her şeye yeniden başlamak
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
Şu ara boşluk tuşunu daha çok kullanıyorum. Az dinlenmek lazım koşturmaca arasında.
Virgülden daha uzun bir dinleniş, en güzelini yapıyorsunuz. Bazen virgül bile az gelebilir bir yorgunluğa...
Gerçekten düşüncenize bayıldım.
Rica ederim 😎😎
Cevap
6Cevap
Bazen uzun soluklu paragrafları virgülsüz yazıyorum virgülü eklemeyi unutuyorum
Bundan böyle dikkat etmeye bak, işkence etme kendine, dinlen... 🥺♥️
Doğru diyorsun
🙏
Hayatım noktayla bitecek. Ve az kaldı sayfamın bitmesine,
Herkesin hayatı noktayla bitecek, onun yerine o noktayı başlangıçlar için kullanman senin çok işine yarar. Hayatlar çok kısa ve kimsenin hayatı yolunda gitmiyor, elimizden geldiğince içimizden geleni yapmalı, küçük güzel şeylerle mutlu olmalıyız. Aslında hayatımız o kadar güzel ki biz göremiyoruz.. Bir video görmüştüm geçenlerde, bir araba kazasıyla boyun aşağısı tutmayan bir adam, annesine muhtaç Allah korusun ona bir şey olursa hayatı daha da darma duman olacak bir adam. Sınav dünyası elbet sorunlarımız olacak biraz güzele odaklanmak lazım kuzu 😞 Zor biliyorum ama yapabiliriz
Merak etme anlıyorum seni ♥️
Sende kuzum ♥️☺️💐
evet bazen virgülü koyup her şeye yeniden başlamak gerekiyor. bencede.
Boşluktaysanız, imandan uzaksanız evet her daim virgüllerden medet umarsınız.
hayirr
O zaman koymalısınız 🙂
Gerekirse nokta da koyarız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar