Gün içinde kaç kez bu duygu ile karşılaşıyorsunuz?
2 saat önce de acıkmıştım şimdi de acıktım. Şeker mi var acaba bende?😌

Gün içinde kaç kez bu duygu ile karşılaşıyorsunuz?
2 saat önce de acıkmıştım şimdi de acıktım. Şeker mi var acaba bende?😌

Sabah kahvaltıyı kuvvetli yapmaya dikkat ediyorum kuvvetli derken ağır şeyler yemem daha uzun süreli tok tutacak şeyler yerim. Sonrasında saat 15:00 gibi yine hafif şeyler yerim salata olabiliyor çoğunlukla yediğim şey akşam yemeğimi 19:30 gibi yerim onda bir tık ağır sayılabilecek şeyler tercih ediyorum
Geçen öğleden sonra karnım fena acıktı. Dedim ben böyle acikmam neden oldu acaba? Sonra düşünmeye başladım. Öğleyin zaten ben bişey yemem, sabah kahvaltı yapmadım, akşam da bişey yememistim zaten. E dünkü kahvaltı ile duruyorum. Nerdeyse 40 saat olmuş daha n'apsin mide. Ondan bana acil sinyal göndermiş. Yuh dedim kendime ama ben de farkında değildim bunu düşünene kadar 😂
Ben genellikle stresli olduğum için sürekli açlık hissediyorum iştahım kapanmıyor.. ama yemek yemiyorum gerekmedikçe.. bazen de mutsuzluktan duygusal açlık oluyor.
Öğle saatlerine kadar açlık hissetmiyorum ama öğleden itibaren kaç kez acıkıp yemeğe gömülüyorum sayamadım hiç. Uyumadan önce başucuma bir şeyler alıyorum ki gece uyanırsam yerim diye 😄
Cevap
18Cevap
Açlık hissim yok, ben canım sıkılınca yiyorum.
Bu aralar sık sık açlık hissim oluyor. Ama bazen de günlerce yemek yemesem de olur gibi geliyor.
Açlık duygusu değil de ağzım boş kalınca cinnet geçiriyorum sabahtan akşama kadar dolapta ne varsa hepsi bitiyor 😂
Valla aralıklı oruç ve akdeniz mutfağı tarzı beslendim besleneli 3 aydır kahvaltı ile akşam yemeği arasında 8 akşam ile de kahvaltı arasına 16 saat açlık ekliyorum. İnan sağlıklı beslenince insan acıkmıyor. Birde ağır üzerine spor yaptığım halde.
Evet şeker var sende. Ben 20 saat yemek yemesem açım demem. En son 18 saat önce yemek yedim. Hala da aç değilim. Zayıf da değilim. Şişman da değilim.
nerdeyse hiç bazen öğlen ymeğini unutuyorum çaycı söylüyor abi yemek yemedin hazırlayım mı diye
Çok uzun sürüyor ya öyle kolay acıkmıyorum. Heralde 6 7 saat yemek yemesem anca acıkırım.
16 saat sınırım var 8 saat serbestim ama açlık gelmiyor şu sıralar baya alıştık sanırım.
Gün içinde çok aç kaldığım için sadece akşam yemeğinde açlık hissediyorum
Ben az sık yerim genelde 2 saatte bir ara öğün gibi bi şeyler atıştırıyorum…
3 saatte bir , okudum yine acıktım 🥹
Dinimiz sübhaneke amin 🙏 😂
Sürekli açım 😀
1 saat ya bıktımmmm😞
3 max 4 saatte bir mutlaka yemek yerim
Yarım saate bir o açlık hissini hissediyorum
8 saat
Ben hep açım valla
Djdjdj duygusal açlık olursa her saat
Ertesi günden, ertesi güne.
Spordan dolayı çok yiyorum
Günde bir kez.