Güncellemeler
+1 yıl
O kişiyi elde etme arzusu mu? Elde edince de sevgi gördükleri yerde kalacaklarını düşünmüyorum. Bence tamamen hırs ediyorlar o erkeği değiştirme çabası içinde olup "ben degistirdim" demek için
Yani mesela her şeyini ortaya döken, romantik, dürüst, kaygılı olduğu zaman kaygısını söyleyen, her şeyi paylaşan beyefendi bir erkeği tercih etmeme nedenleri kaosu sevme istekleri midir?
Çevremde de var bu, görüştüğüm kızların hepsi de böyle çıktı (50 kadınla konustuysam 50 si de aynı çıktı)
Benim de sorunlu olacağımı söyleyebilirsiniz ama burada da emin olmak için o kişilerin davranışlarını sorduğumda burada da insanların "toksik kızlar onlar" dediğini gördüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rol yapan erkeği tercih eden kadınlar, aynı zamanda rol yapmayı seven kadınlardır. Her ikisi de maskeli balonun daimi üyeleridir. Erkeğin rol yaptığını anlamayan kadınlar ise ya çok saftır ya da başka olaylardan dolayı kafaları karmakarışıktır ve çok duygusala bağlamıştır. Bu erkekler de kadının bu durumundan çok iyi bir şekilde istifade ederler.
Ben bütün kadınların böyle olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda iki dürüst insanın bir arada olduğu ilişki hiç görmedim.
Ülkemizdeki gerçekler senin dediğin gibi. Bu yüzden ben yabancı kadınlara yöneldim. Bizans oyunlarıyla hiç uğraşamam.
Rol olduğunu anlamıyoruz çünkü iyi oyuncular. Gerçek beyefendi kişiye de ben henüz ulaşamadım kendi adıma konuşacak olursam.
Gerçek beyefendi olunca o da sıkıcı gelir kadınların hepsine. Mutlaka bir toksiklik, az da olsa bir ezilme arıyor bence kadınlar
Genelleme yapmayalım. Kendi çevremde, orta halli yaşıma göre beyefendi birisini bulsam emin ol tek odağım olurdu. Ve birçok kız için de böyledir, erkek için de aynı şekilde. Tabii karaktersiz kişilere denk gelmediğin sürece.
Beyefendiden kastım kızların sıkıcı diye tabir ettiği çiçek alan, kıymet veren, ufak detaylara kıymet veren erkek modeli. Yani kıza laf atsalar bile sadece "haddini bil" deyip ordan uzaklaşan erkek modeli. Ama toplumda tek alternatif şiddet egiliminde olan insanın kıymetli olduğu. Daha sonra pankartlar açılıyor şuna adalet buna adalet.
Ama baktığın zaman kadına şiddet içeren diziler yayından kaldirildigi zaman yine kadınlar laf ediyorlar. Kafamizdaki beyefendi algısı farklı sanırım.
Ben bu konuda fikir bile beyan etmedim. Beyefendi erkeğin tanımı budur zaten. Ve dediğim gibi, benim gibi düşünen de var, şiddet seven erkeğin peşinde koşan da. Düşünce yapısı ve karakter önemli.
Kaos heyecanını aşkla karıştırıyor olabilirler. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş zaten 🤦🏻♀️
Doğru evet. Erkeğin biraz kötü olması lazım ki ilişki yürüsün. Öbür türlü kadın sünepe görüyor erkeği
Bende erkeklerden dert yanıyım o zaman. Bi kadın bi sizi görünce afallayıp kaçacak delik arıyorsunuz. Genelleme yapmak ne kadar doğru olur ki
Genelleme yapmak doğru olmayabilir. Ama şu da bir gerçek, mesela internetteki sözlüklerde, bu tarz sitelerde en çok "kadınların efendi yerine p. c tercihi" konuşuluyor. Demek ki bu oran kadınlarda daha fazla.
Üstüne "efendi, sadik" istiyorum deyip 1 hafta sonra sıkılıp ayrılan kadınları da ekleyince bu daha fazla oluyor