Her erkek içten içe kadın olmak ister bence çünkü kadınlara özeniyorlar burada da görüyorum kadın kıyafeti giyenleri falan kadınları üstün gördükleri için özeniyorlar ama tabi çok azı bunu itiraf edebilir
Güncellemeler
+1 yıl
Bence bu kadına şiddette o yuzden çok fazla çünkü kadınlar bisey yapmasa bile erkekler kendilerini yanımızda ezik hissediyorlar
O zaman acil tedaviye ihtiyacın var.. Çünkü böyle kesin bir genelleme yapmak zaten eğitimsizliktir bi de bu konuda kesin bir yargıyla konuşmak psikolojik sorun demektir..
Kadınsılık kadınlara mahsus bişeydir çünkü. Ve alınacak bişey yok ancak ben içi dışı bir olan biriyim. Sinsilik yoktur senin anlayacağın. Yanlış hissetmiş olmalısın
Parfümlerin içine erkekleri kadınlaştırıcı bir madde konulduğu tespit edildi. Yediklerimiz de yapay yiyecekler. Tüm hastalıklar yediklerimizle de alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani kadinlar evet cok guzel varliklar lakin bunun icin de kiyafet vs giyilmez. Giyenlerin kendine saygisi yoktur.
Kadin olmak ister her erkek
Hayir neden bu tarz yanitlar veriyorsun anlamis degilim
Dediğim gibi herkes itiraf etmez
Bu senin dusuncen. Ben oyle dusunmuyorum
Her erkek öyle miii.¿
Sen sabah kahvaltı yaptın mı?
Açlıktan dolayı falan ne yazdığını bilmiyor olabilir misin?
Evet oyle ama dedigim gibi herkes bunu itiraf edemez.
16-17 yaşlarında mısın sen¿
Hyr
Daha mı küçüksün¿
23 yaşındayım saçmalama
O zaman acil tedaviye ihtiyacın var..
Çünkü böyle kesin bir genelleme yapmak zaten eğitimsizliktir bi de bu konuda kesin bir yargıyla konuşmak psikolojik sorun demektir..
Boyun kaç yakisikli gibisin
Boyum 1.80 fakat yakışıklı olduğumu düşünmüyorum..
Hmm cirkin misin
Çirkin değilim ama yakışıklı da değilim diye düşünüyorum
Boyun iyiymiş ama sen de kadınsılık görmüyorum dış görünüşüne bakınca erkeksisin gayet ama biraz sinsilik var sanki alınma da
Kadınsılık kadınlara mahsus bişeydir çünkü.
Ve alınacak bişey yok ancak ben içi dışı bir olan biriyim.
Sinsilik yoktur senin anlayacağın. Yanlış hissetmiş olmalısın
Burcun ne senin Kova ya da koç burcu tipi var sanki
Kova burcuyum ben. Bak bu kez tuttu tahminin🤭
Sinsi görünüm de ondanmış kova burçları kurnaz olur bide 😄
Kurnaz demeyelim de biraz açıkgözlü diyelim biz buna 🤭🤭
Ayyy kova burcu kızları çok kiskanc oluyorlar ama erkeklerini bilmem
Erkekleri kıskanç olmazlar aksine kıskanılacak hiç bir şey olmadığına inanırız biz..
Takıp ettim bana yazar misinn
Ben böyle bir psikolojik ve duygusal süreci uzun ve yoğun olarak yaşadım. Ama söylediklerinden farklı şeyler benimkisi
Nasıl
Yan burda anlatmasam? Utanıyorum ister istemez
Tm hic anlatma
tamam.
Erkeklerin çoğu mu? Ahahha
Yüzbinde 2-3 tür bu oran diye tahmin ediyorum. Zaten öyle bir özentisi olana erkek denmez ki.
Yediklerimizden tut vücudumuza sıktığımız parfüme kadar genlerimizle oynuyorlar. Bu normal değil
Nasıl yani
Parfümlerin içine erkekleri kadınlaştırıcı bir madde konulduğu tespit edildi. Yediklerimiz de yapay yiyecekler. Tüm hastalıklar yediklerimizle de alakalı
Aynen öyle bir şey duymuştum inanmamıştım ama belki de bu yuzden etrafta hic erkek kalmadı
Araştırırsan zaten doğruluğunun yüzde yüz olduğunu farkedersin
Az once google a yazdim ama çıkmadı ne diye yazmam gerek?
Google böyle şeyleri gizler :)) şu an gündemde değil ama sen isuda instagram hesabına bak
Eğer eşim olacak kişi güvenilir ve sadık olduğunu bilseydim.. Hayatım onu mutlu etmek için geçerdi efendim eğer kadın olsaydım..
Kadını üstün görmemizin nedeni çok seksiler ama vücutlarını asla istemem zaten o vücudu seven benim djdhdh
S iken benim
Knk boşuna feministlik yapma su anlamsız dünyada değmez gel sevisek kendine gel boş yapiyon
İtitraf ediyorum. ben isterim. hatta karımın sevgililerine bile sevgili olmak isterim. o kadar.
Sanmıyorum ya aşağıladıkları cinsiyetten neden olmak istesinler
Kızlar yüzünden biraz yok dar giyin yok saç uzat yok küle tak la bunlar kız işi
Ne alaka lan. Zaten başımızda bi ton dert var bide kadın olup kendimizi mi sktirecez 😂
Bunu babana sor delikanlı
Evet kadınlar gerçekten çok güzel varlıklar
⚽ çok burada pembe kimlikli o. çda
Yok yanlış biliyon
Bunlar kıyamet alameti
Ne alaka abicim. İyice saçmaladınız
Erkekler saçmalıyor bence
Sen kafayı yemişsin kolay gelsin
Alakası yok..