Dişini fırçalamak
Yemek yapıp bulaşık yıkamak
Uyandıktan sonra yatağı toplamak
İşe-okula giderken hazırlanmak
Duş almak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemek yapmak hususunda acayip üşengecim, elimin de lezzeti var lakin üşengecim , aç yattığım dahi oldu üşengeçliğimden, hele sonrasında oluşan bulaşıklar üşengeçliğimi katmerleştiriyor :D
Ankete oy verip geçecektim ama anket sonuçlarını görünce kendimi tutamayıp yorum atmak istedim. Gerçekten şu 5 şık arasında en üşengeçliğinizin tuttuğu alan yatak toplamak mı? Hayatta en basit iş yatak toplamak olabilir. Keşke hep yatak toplamak zorunda olsam da, diğer işleri yapmak zorunda kalmasam.
Soguk havada disari cikmak
Merhaba
Selam
Nasılsın
Sükür iyim, sen nasılsın
Çok şükür merak ettim seni
Biliyorsun Döndüm ise basladim hayat rutin devam ediyor
Sana burdan yazamıyorum
Mesaj kismim kapali ondan
Yazsana
Iyi böyle
Cevap
16Cevap
Dişini fırçalamak
Bazen maillerimi ve mesajlarımı ayıklamaya üşeniyorum bu yüzden aylarca bakmadığım oluyor. Diğerlerine üşenmem hepsi kolay ve eğlenceli bana göre 🍀🗝️
Saçlarım kısa olduğu halde bile kurutmaya üşeniyorum hep.. dünyanın yapılacak en zor işiymiş gibi geliyor bana niyeyse..
Bulaşıkları yıkamaktan nefret ederim ama yemek yapmayı çok severim yemek yapmak dışında hepsi diyeyim en iyisi ben😅
duş almak galiba. girmeye üşeniyorum ama girdikten sonra da çıkmak istemiyorum öyle bi şey
Evet ya o çok garip bişey
Tabi ki işe giderken zorluk çekiyorum sabah uyanması çok zor ve bu durum özellikle kışın çok zor oluyor.
Duş almaya üşenirim. Duşa girmeye üşeniyorum ama duşa girince de çıkasım gelmiyor. Tuhaf bir şey.
Ben yataktan çıkmak istemiyorum
Görünen o ki hala yataktasin
Yesss
Bu aralar her şeye üseniyorum 😂
Temizlik yapmaya çok üşenirim
Yemek yapıp bulaşık yıkamak
Hepsi diyorum :D
Yatağı toplamayanlar buraya
Yatak toplamak ya.
Uyandıktan sonra yatağı toplamak
Üşengeç olmadığım durum yok ki.
Spor yapmak