Ara ara bu yönde iltifat almak mutlu eder mi sizi. Yaşına göre karizmatik bulduğunuz kimler var.

Ara ara bu yönde iltifat almak mutlu eder mi sizi. Yaşına göre karizmatik bulduğunuz kimler var.

Tam tersine karizma sonradan kazanılan bir durumdur hatta halk arasında buna kabak çiçeği gibi açılmış derler dikkat çekicilik sonradan kazanıldığında daha fazla farkındalık katar.
Karizmatik olduğumu düşünen çıkmadı:))
Ama karizmatik bulduğum var tabi
Allah kabak çiçeği gibi açılanlarla karşılaştırsın.
Bana çiçek olacaksa olur amiinnn hjkl
Çok amin
Doğuştan değil, öğrenilenler sonrası kazanılan bir beceridir karizmatik olmak. Karizma görünüm ile değil tavır ve duruş ile ilgilidir.
Bana yakışıklı mı yoksa karizma mı? birini seç deseler kazirmatik erkeği seçerdim.
Hemen örnek veriyorum;

Adrien brody
Severim bu adamı
Sonradan da olur
Bana kimse karizmasın demedi😀
:)
Öyledir he.
Kaba seni.
Teveccühün.
Teşekkürler 😌📿
Ben teşekkür ederim.
Hayır edemezsin
Taam etmem
Cevap
4Cevap
Evet doğuştan geliyor. Para ile kendine şekil verirsin ama dünyaları harcasan karizmatik olamazsın..
Hayır para ile olunur :D
Ahaha soruya dönüşmesi de ilginç olmuş bunun... Erkeklerdeki karizmaya kadınlardaki çekicilik denk düşüyor sanırım. Doğuştan gelen bir cazibe olsa da kişinin karakteri, duruşu ve özgüveni karizmayı arttırıyor diyebiliriz. Clooney kesinlikle karizmatik bir adam😍
Kadınlardaki çekicilik evet, tam karşılığı bu.
Zamanla da olabilir ama kimse bana çok karizmatiksin demedi hiç 🥲
Çok karizmatiksin, günaydın.
Yiaa teşekkürler 🥹
Bilgi, gorgu, kavvamlik, saglikli bir beden, ahlak vs. hepsinin butun hali karizmayi olusturuyor bence. Bu tarife en uyan kisi benim icin babamdir. Gordugum gorebilecegim en katizmatik adamlardan biri.😍
Aura meselesi bu☺️Doğuştan da olabilir, sonradan da edinilebilir…
Raoul Bova, David Beckham, George Clooney, Kenan İmirzalıoğlu… Sayılır da sayılır☺️
Sonradan olduğunu da gördüm ama bana göre doğuştan gelen bir şey
Bence biraz öyle
Bazı erkeklerde şeytan tüyü var..
Tabi öyle ama sonrasında bakım da çok önemli bir faktör tabi
Endamın yeter - Kıraç.. 😅
Doğuştan olanlar da var, sonradan kendini geliştirenler de bence🤔
Evet o yüzden zorlayanların rezilliğini izliyoruz
Bu konuda tevazu göstermiycem evet karizmatik biriyim
Amir khan doğru yazdıysam.
Seviyorlar bu adamı.
Filmlerini izledin mi?
Sadece Dangal'ı izledim
Diğerleri de güzeldir
İzlemeye çalışayım, teşekkür ederim.
Rica ederim.
Auradan kaynaklıdır.
Sen varsın.
Teşekkür ederim.
🙏 Günaydın
Günaydın
İnsanın duruşu da karizma katar kişiye.
Evet öyle
Jason Statham 🤤😂
Aaaa 😂Keline kurban onun😍😂 Adam hiç yakışıklı değil ama tam bir yürüyen karizma😎 kelliğin yakıştığı ender erkek🤤🤤🤤😂😂
Karizma için tipe gerek yok vallahi yok😂😂 he jason on numara adam ondan iyisi yok o ayrı adam zaten arşa çıkmış😎😂
Yürüse bile yeter😎 hatta put gibi durup baksın o bile yeter 😂 Adamı niye ölmeden gömüyon kız 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?