Güncellemeler
+1 yıl
Resimdeki temsili uzanışa bakın şortlu olması vs. Modele takılmayın

Kızlar ortak evdesiniz karşı cins kankanız / arkadaş karşınızds böyle uzanmış olsa napardınız
Beyler siz bı anda kankanızı görsenız böyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nazikçe giyinmesini isterdim 😄 kesinlikle küfürsüz
😃😃tabı tbı
Tükürürüm yüzüne bre ibbne kalk ayaga derdım
Derdin 😃ipne lık mı bu
😜😜😜
hössstt toparlan ayı derim
😃 kesın derdın
kovarım lan ne bu böyle arkadaş diyosun dal dşk ortada
Arkadaş knka nyse rahat takılmş işte.
Yok onlar ortada değil 😃kapalı ya şortla işte
Polisi ararım.
Neden sapık var diyemi
Evet
Adam rahat ya. Sapıklık ne etti
Sapık olmasa evimde yarı çıplak uzanmaz
Evin demedım
Karşınızda deyince evim diye düşündüm. Böyle uzanması sapık olduğu anlamına gelir benim için çünkü çıplak uzanmak cinselliği çağrıştırır.
Öyle olsn
Çıplak uzanmasa rahatlık olur ama bir kızın karşısında çıplak uzanıyosa sapıktır
Benzin döker yakar sabun yapardım
🤣🤣
Kusarım 🤮
Neden çok kıllı değil bu
Oğlum sen bu görüntüyü seksi mi saniyon? Lezbiyen mi edecen milleti? Bir erkek nasil seksi görünür öğrenemeden gelmissin gidiyon hayattan
La be alaka seksilik öyle bişey mi dedim 😒😃kıllı diye kusarım demedinmi bnde çok kıllı değil diyorum neyini anlamadın saçma cevaplar. Kas olarak iyi olabilir o kdr. Buna bakıp lez olcaksanız ohoo..
Nası görünür söle de bilelim :)) daha gitmiyom burdayım 😃
Bak zekasiz kardeşim 😂 kadınlar görsel olarak tahrik olmazlar. Tensel yakın temasla tahrik olurlar. Mesela kadını boynundan usulca öpersin tahrik olur, flort ettiğin kadini aniden çekip öpersin tahrik olur, veya kuytu köşede oynaşırsin tahrik olur vs vs...
Ama böyle damdan düşer gibi, kadinin karşısinda soyunup da tahrik olmasini beklersen ters teper. Hele de böyle ayi gibi oranı buranı açarsan tiksindirirsin.
Doğru konuş zekasız diye. Ne dediğini bilmeyen insan. Olanınız da vardır. Soruda tahrik olur musunuz demedım ztn. Olmayan da kaslı seksi erkek hoşuna gider. Boyundan öpme de basit olur tahrik için.
Onu yapan için olur. Gözü de üstünde olr kızın. İtici gelebilir olabilir abartcak bişey yk
Senin gibilere anlatsak da anlamazlar. Hee kardeşim hee sen biliyon biz bilmiyoz
Sen anlıyon değl mi herşeyden 😃daha ağzınızdan çıkandan haberiniz yok. Benim dediğimi kastımı anlamıyonuz konşyonuz laf olsun diye. Anlatamıyon gizli pembeli. Tm mı
Hee hee ben anlatamiyom
Evet 😃
🤣🤣🤣 aşagıda biri sana i. b, ne demiş
Bana nıye desın şapşal resimdeki ben miyim
Olsun bunu düşunecek kadar düşük zekalisin
Neyi düşüncek kadar 😃önce kendi zekana bak sn her durumda karşındakinin zekasını gereksiz yere sorgulayıp karar vereceğine boş yapacağına sen nesin sen.
Olsun ne şapşal 😃😃o ben değilim bana da demıyor boş konuşuyosun üste çıkıyorsun hala da.
Avukatim yeterli mi?
😃😃🤣
Yetmez 😃kimi savunuyon burada ha kendını savunuyosan olmuyor.
Yine alakasız cevap oldu +.
Anlamıyon belli ki şakayla saldırma cevabına diyorum ki o ben değilim, bana da demedı ayrıca sana güzel kardeşim dedi diye saptırman. Sonra da olsun demen ne olsun gerçek bişeyden bahsediyorum olsunumu var.
Avukat olmamışındır da.
Ayrıca saygısızsın,
Avukat olarak da saygısızlık var.
Şurda bir soru sorulmuş yorum yap geç tavrın çok kötü.
Bizene mesleğinden ayrıca herkes bir meslek sahibi saçmalama ustası kadın, stajyer avukat
İpne de değilm birine ı. Ne demek de komik değil..
Avukatsın ya suç unsuru bile olabilir biliyosun belki.
Ayrıca böyle yatmanın nesi ı. Nelik 🤣bazı yakın erkekler aynı yerde şortla gezer takılr
+milletin yorumundan sana ne
Çok alakasız, gereksiz yorumlar😃
Stajyer değilim
Şu yorumlarından anlatamadığın, saçmalayıp boş yaptığın, alakasız şeyler yazdıgın o kadar bariz ki avukat hanım 😃
Değilsen de olmadın olamamışın daha 😃avukat
Senı avukatım olarak istemezdim🤣
Paran yetmez zaten 🤣🤣🤣
Para meselesi değil istek meselesi 🤣🤣olsa da olmasa da almam seni