Bana göre dünyanın en güzel havası. Gri, kasvetli ve yağmurlu havadır.

Bana göre dünyanın en güzel havası. Gri, kasvetli ve yağmurlu havadır.
Kapalı havaları bilhassa yağmur da yapmıyorsa hiç sevmem. Hadi, yağmur yağsa havanın niyetini anlarım da yapmayıp niye kapalı oluyorsun be hava diyesim geliyor. Yağmur sesi huzurlu. Bilhassa uyurken daha rahat uykuya dalıyorum. Sesi ninni gibi geliyor.
Benim favori havam güneşli. Çık dışarıya, ıslanma derdi olmadan gez. Maksimum yaşadığın yer önemliyse koltuk altların terler. Duş alınca, denize girince o da geçer. Kapalı havada benim dışarı da çıkasım gelmez. Evde yatıp uyuyasım geliyor. Yataktan zor çıkıyorum.
Bana göre dünyanın en güzel havası tabi ki de yağmurlu havadır. çünkü yağmur yağdığı zaman kendimi oldukça huzurlu hissediyorum.. ve kendimi daha rahat hissediyorum o serin hava o toprak kokusu beni çok güzel etkiliyor..
Cevap
15Cevap
Güneşli kuşların cıvıl cıvıl öttüğü günler en güzel günler benim icin...
Günlük güneşlik hava...
Sonbaharda yaprakların sarardığı akşamüstü hafif rüzgarla birlikte yağan yağmurlu hava bence dünyanın en güzel havası.
Ne giyeceğini bilmediğin havalar. Boyle bayılıyorum benim karakterimle aynı havayı veriyor. Cok hos
Hem hafiften yağmur yağar aynı zamanda güneşte açar sonra bir gökkuşağı felan olur bu tür hava çok güzel oluyo
güneşli de güzel, sisli de, yağmurlu da, karlı da... hepsininin ayrı bir güzelliği var bakmasını bilirsen...
Yağmurlu havalar. Toprak kokuyla karışık dğnyanın en güzel kokusunu günyüzüne çıkarıyor çünkü
Ya abi bak şöyle, havalar soğukken bazen aniden bi ısınma olurya insan o havada saatlerce durmak ister, çok hafifte esiyordur oh misss
Yağmurlu, rüzgarlı ve kapalı havaları severim. Çok daha huzur dolu hissettiriyor bana.
Aşırı sıcak olmayan güneşli günler ve yağmur yağdığı günler. Yağmuru dinlemek hoşuma gidiyor.
Kar yağdığında. Onu unutmuşum.
Nisan aylari çiçekler açmış güneş pırıl pırıl yüzümü ısıtıyor misss
Ben dışardayken yağmurun yağmadığı, rüzgarın beni uçurmadığı her havayı severim😋
Kapalı gök gürültülü sağanak yağmurlu hava 💃🏻
Gök gürültülü şakır şakır yağmur yagan kasvetli hava
Akşam üstü oluşan o bulutlu hava ama aynı zamanda güneşsiz aydınlık veren hava diyebilirim.
Tam görseldeki havadır.
Yağmurlu fırtınalı havalar
Güneşli. Hafif rüzgarlı
Ben baharları severim; ilk ve son...
Karadeniz havası
Bulutsuz masmavi gökyüzü olan hava
Ormanın içinde bahar havası 🫶
İlkbahar havası ne çok sıcak ne de kapalı ve soğuk
karlı ve sisli havalar
Yağmurlu havayı severim
Yozgat. Son derece temiz bir havası var.
Güneşli havalar
Yağmurlu havalar ♥️♥️♥️
Nerede yaşıyor sunuz peki yağmurlu havaların ilklimi genelde Karadeniz Bölgesi ama
Oralarda ufak ufak güzel yağış alıyor ama iyisin demekki çok görürsün yağmurlu hava
Gri, kapalı, yağmurlu.
tam da görseldeki gibi bir hava 🌬️⛈️
Güneşli ama hafif esen hava
Günlük güneşlik hava
Bayılırım öyle havalara
Güneşli 🌞 havadır 😍
Yağmurlu soğuk havalar.
Dinmeyen kar havasıdır
Kasvetli havalar
sisli ve karanlık
Güneşli hava
Yağmurlu sisli hava
Kasvetli havalar hoşuma gidiyor sonbahar...
Güneşli ama çok sıcak oynatan hava
yağmurlu hava
Yağmurlu hava
İzmir kesinlikle.
Yağmurlu
Bencede öyle..
Londra havası
Şu hava
New york havasi
Güneşli hava.
Yağmur
Güneşli hava.