Tatil & Seyahat Dünyanın en güzel yeri neresi? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bir ada olabilir nir yer belirtin Güncellemeler+1 yıl İntagram hikayesi ss almak bildirim gider mi Dünyanın en güzel yeri neresi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aogashima Volkanı – Japonya. ...Petra Antik kenti – Ürdün. ...Hillier lake (Pembe göl) – Avusturalya.Chittorgarh Fort, India / Hindistan.Cinque Terre, Rio Maggiore, İtalya. ...Peri havuzları – İskoçya AdasıMamanuca Adaları – Fiji.Palau. 0 0 Yorumla
intaharEdicem Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Söyliyim de hemen gidip orayı da mafedin dimi? zösjzösö 0 7 Yorumla intaharEdicem +1 yıl olm niye herkese küfür ediyon kafayı mı yedin Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ozur dlerım deliyim ben Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ben insanları kıskanıyorum çekememezlik var ondan böyleyim kendim vasıfsız dölüm çünkü ama kötü olmak istemezdim Yorumla intaharEdicem +1 yıl Psikoloğa gitsene, çok işine yarar Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Param yok Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ekonomi kötü Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl 3 senedir aynı kıyafetleri giyiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ailenin ve sevdiğinin yanı 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo senin gibiler anca böyle düşünür s l k Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Özür dilerim Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ben insanları kıskanıyorum çekememezlik var ondan böyleyim kendim vasıfsız dölüm çünkü ama kötü olmak istemezdim Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Merak ettiğim Girit 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söyliyim de hemen gidip orayı da mafedin dimi? zösjzösö
olm niye herkese küfür ediyon kafayı mı yedin
Ozur dlerım deliyim ben
Ben insanları kıskanıyorum çekememezlik var ondan böyleyim kendim vasıfsız dölüm çünkü ama kötü olmak istemezdim
Psikoloğa gitsene, çok işine yarar
Param yok
Ekonomi kötü
3 senedir aynı kıyafetleri giyiyorum
Ailenin ve sevdiğinin yanı
Yo senin gibiler anca böyle düşünür s l k
Özür dilerim
Ben insanları kıskanıyorum çekememezlik var ondan böyleyim kendim vasıfsız dölüm çünkü ama kötü olmak istemezdim
Onun olduğu yer.
Sevdiğin kizin kalbinde olmak bence
Merak ettiğim Girit