Kişilik & Karakter Fazla düşünmeyi ne zaman bıraktın? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hepimiz günlük yaşamda kafamıza taktığımız sorunlarla bogusuyoruz.Kimisi gereksiz kimisi hayat kaygısı...Peki sen en son kafana takacak sorunları bıraktın ya da bırakmayı denedin? Fazla düşünmeyi ne zaman bıraktın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben onları bıraksamda onlar beni bırakmıyor sağolsunlar hep peşimdeler. 1 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Hepimiz böyleyiz takintilarimiz var. Yorumla Hipnotix +1 yıl evet maalesef Yorumla
Sevgi7777 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Bırakamıyorum beynimde birikiyorlar ve hepsi aynı anda kafamın içinde dönüyor öyle ki bazen içerisi çok gürültülü oluyor 0 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Bırakamadım. Ama büyük bir gayretim var. 1 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Ne güzel inanmak başarmanın yarısıdır. Yorumla тαмαяιѕк +1 yıl Kesinlikle 🌸 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Sanırım 8 yıl oldu bırakalı 🤭 1 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Büyük başarı tebrikler Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Teşekkürler böyle çok daha rahatım ve kefini sürüyorum ☺️ Yorumla
Monarzu0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ölümün de var olduğunu kavradığım zaman. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben onları bıraksamda onlar beni bırakmıyor sağolsunlar hep peşimdeler.
Hepimiz böyleyiz takintilarimiz var.
evet maalesef
Bırakamıyorum beynimde birikiyorlar ve hepsi aynı anda kafamın içinde dönüyor öyle ki bazen içerisi çok gürültülü oluyor
Bırakamadım.
Ama büyük bir gayretim var.
Ne güzel inanmak başarmanın yarısıdır.
Kesinlikle 🌸
Sanırım 8 yıl oldu bırakalı 🤭
Büyük başarı tebrikler
Teşekkürler böyle çok daha rahatım ve kefini sürüyorum ☺️
Ölümün de var olduğunu kavradığım zaman.
Çok ağladığımda