Bize gelince erkekler neden öyle neden böyle demesini biliyorsunuz ama kızlar da aşağı kalır yanı yok. Kızın kendisi yazdı suluyum falan dedi ben bişey demeden kendi işini gördü sonra beni engelledi🙄 2 3 kere benzer şeyleri yaşadım. demek ki neymiş sorun erkekler değil yalnız öyle değil mi kullanıp attı kız demek ki cinsiyetle bir alakası yok 🤦🏼♂️ lütfen şu genellemeleei bırakın artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar dalga geçiyor sadece. Eğleniyor. Erkekler direkt kullanıp atıyor
Hiç öyle bir şey yapmadım yapmam da bacım hâlâ genelleme yapıyorsun ya bu başlık altında bile 🙄 dalgafeçmek marifet sanki
Genel kitlenin davranışı bu şekilde olduğu için genelleme yapmam normal ama ististalar olabilir tabiki. Ayrıca kadınları bu yaptığını da doğrudur demem.
Evet de yine de genelleme yapmak hoş değil yani. Bende fskrındayım abaza ve sapkın dolu maalesef anlıyorum ama bizim gibilere yazık oluyor işte böyle kuurnun yanında yaş da yanıyor. neyde hayırlı geceler
Aynı şey kadınlar için de geçerli. Ağır genellemelere maruz kalabiliyorlar
Evet sende haklısın valla ya bizim toplumumuz neden böyle oldu gerçekten 😔🙄
Sohbet edelim mi
Uyuyacağım. İyi geceler
Birçoğu dalga geçmek için yapıyor onu. Kızlar burada eğleniyor milletle
Suluyum ne portakal mı bu kız
Jdksksksk ona sor napıyorsun dedim okşuyorum dedi kendi başlattı sonra engelledi
Aynen çok haklısın benim de başıma geldi
Kaç oldu benimmm 😤🙄
Ondan sonra burada erkekler abaza oluyir nedense
Hiç sorma ama gerçekten abaza çok kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef çok sinir bozucu bu tarz şeyler ama genelleme yapılmasına ben çok karşıyım bu iki cins içinde geçreli zaten
Evt doğru boş ver takma sen de
ooogkkkkk
Çok tiksnç dimi
Böylelerine ne de irartık yani 🤦🏼♂️
evet ama sen kendini o hale düşürmüşsün
Hayır ya ne alakası var ben sadece napıyorsun diye sordum o da okşuyorum dedi
Oynadı yani benimle 🙄 erkeklere b. k atıp duruyorsunuz ya hani kızlar da şeytan çok fenasınuz yaa
e bak hata sende sevgilin değilse bunu sana diycek biriyle diyalog kurman senin hatandır ki sevgilin olsa da ben pek hoş karşılamam ama olabilir
kızlarda fena zaten 🧀lar bol kim demis iyi diye
Neyse cevabın için teşekkürler yine de sende haklısın doğru söylüyorsun yanlışsın niye beni savunmadın diyemem tabi ki. Ama ben genelleme yapılmasından çok rahatsızım onu dile getirmeye çalıştım biraz da. Objektif birine benziyorsun bu çok güzel 🤗
maalesef bu genellemelerin soyu tükenmez
Evet öyle maalesef neyse gerçekten teşekkür ederim yine de düzgün cevap verdiğin için hayırlı geceler dilerim 🤗 eğer rahatsız olmazsan yazzarım yoksa canın sağolsun
yazabilirsin
Yazdım 🤗