İçimden sürekli bir engelli ya da hasta biri görürsem videolarda inşallah bende böyle olurum diyorum ama istemeden diyorum?

İçimden sürekli kötü şeyler geçiyor mesela inşallah ölürüm ya da inşallah bana bu olur diyorum sanki ben diyorum gibi oluyo ve ağlıyorum sonra ben demiyorum bunları Allahım yardım edin diyorum ama geçmiyo bir anda başladı yani yoktu önceden ya gerçek olursa naparım ben arkadaşlar yardım edin ya sürekli oluyo ezan okunduğunda demeye başlıyor aynı cümleyi sürekli inşallah hastalanırım falan diyo hatta geceleri dua ederken falan yine diyo inşallah hastalanırım diye sonra ben dua etmeyi bırakıyorum dua ederken gerçek olursa diye yani dua edemez oldum hep ağlıyorum araştırıyorum ama çözüm bulamıyorum napacam ailemden bi kaç kişiye söyledim ama beni takmıyorlar umursama geçer diyorlar yani öncedende oluyordu ama hemen unutuyordum ama şimdi sürekli aynı cümleyi tekrar ediyorum ve sonra gerçek olursa intihar falan ederim diyorum intihar etmekde istemiyorum herkes gibi yaşamak istiyorum lütfen benimle konuşacak var mı yalvarırım

İçimden sürekli bir engelli ya da hasta biri görürsem videolarda inşallah bende böyle olurum diyorum ama istemeden diyorum?