bazen kendimi Allah'ın dünyaya hediyesi olarak görüyorum aranızda öyle hisseden var mı? bir sebepten dolayı burada olduğuma inanıyorum insanlara yardım etmek Allah'ın bana verdiği bir görevmiş gibi geliyor nedense
bu sizce ego mu?
bazen kendimi Allah'ın dünyaya hediyesi olarak görüyorum aranızda öyle hisseden var mı? bir sebepten dolayı burada olduğuma inanıyorum insanlara yardım etmek Allah'ın bana verdiği bir görevmiş gibi geliyor nedense
bu sizce ego mu?
Hediye olarak görmüyorum kendimi çünkü çok hatam var. Ama evet hepimizin bir yaradılış amacı var. Allah'ı razı etmek ve insanlara yardımcı olmak. Müslüman bir hayatımız ve çevremiz varsa da islamı insanlara tebliğ etmemiz gerekiyor. Elimizden geldiği kadar hatırlatmalı ve kibarca uyarmalıyız.
Cevap
4Cevap
ego değil bence.
ego ve allahın ne dediğini anlamadığın ortada
Neye layık olduğunu biliyorsan sorun yok ama üstün görmen kibirdir
Ego kibir farklı bir şey
Her kadın biraz narşisttir😄
siz öyle misiniz? yani her erkek
Erkekler genel olarak kadınlar gibi değil çoğu erkek uyumlu etliye sütlüye karışmayan yapıda o yüzden narşist olanlar azınlık ve kendilerini hemen belli ediyorlar Şöyle de bir gerçek var kadınlar narşist erkeklere çekim duyuyor aklında bulunsun nerde kötü biri var beni buluyor diyorsan sebebi evrimsel biyolojideki cinsel çekim olayı
Allah yok *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?