Kişilik & Karakter Egolu insanlar dan bıktım nedir bu ego kibir niye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlamıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Egolu insanlar dan bıktım nedir bu ego kibir niye? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence de uzak durmak lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mecbur um paraya ihtiyacım var
imdatgercektenyether Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl valla bazı insanlar var sanarsın küçük dağları kendi yaratmış.. hep kendi bildiği doğru falan.. özgüven, ego falan dozunda olmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hayatımda bir çok büyük insanla dost oldum tek şeyi öğrendim kibir gereksizAdamlar paraları var Yok derGenci ezerTehdit ederLaf der Yorumla
benninci Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bende tam tersi çok özenirim vallaha özgüvensizlikten iyidir.sende öyle olmaya çalış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bir gram ego ve kibir yok inşallah olmayacak ta gereksiz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence de uzak durmak lazım
Mecbur um paraya ihtiyacım var
valla bazı insanlar var sanarsın küçük dağları kendi yaratmış.. hep kendi bildiği doğru falan.. özgüven, ego falan dozunda olmalı
Ben hayatımda bir çok büyük insanla dost oldum tek şeyi öğrendim kibir gereksiz
Adamlar paraları var Yok der
Genci ezer
Tehdit eder
Laf der
Bende tam tersi çok özenirim vallaha
özgüvensizlikten iyidir.
Ben de bir gram ego ve kibir yok inşallah olmayacak ta gereksiz bence